Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem coś podobnego gdy Pantheon ultował i do dzisiaj nie wiem o c**j chodzi.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Bug z quinn.

btw. 3 sekundy w google, polecam brain.lua, które sam wypominasz innym.

Opublikowano

Bug z quinn.

btw. 3 sekundy w google, polecam brain.lua, które sam wypominasz innym.

Forum od tego zeby zapytać :) Nie skorzystam z twojej rady. Zresztą w google znajdziesz wszystko wiec argument z dupy.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

No to skoro znajdziesz wszystko to użyj tych googli, bo 10x szybciej znalazłbyś odpowiedź niż zakładając temat na MPC, na dodatek zesrany, że to jakiś hack shield na bola xDDDD

Opublikowano

Posrany  to moze jestes Ty, odjeb sie ziomeczku bo i jak bede chcial to jeszcze 10 tematów takich zaloze a Ty bedziesz siedzial bezradny przed swoim różowym monitorem. temat wyjasniony dzieki za pomoc.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Zakładaj ile chcesz, ja tylko bekę z ciebie mam, bo z każdym postem robisz z siebie kompletnego debila.

Opublikowano

Masz beke z ludzi na forum w internecie, doprawdy ciekawy twój żywot. Beka haha. Wybacz ale mam totalnie wyjebane na jakiegos nołnejma z internetu, nie zamierzam juz odpowiadać papapapa.

jak ci ma ulżyć to tak, JESTEM DEBILEM :) KOMPLETNYM DEBILEM :D

fjlw0o.jpg

Opublikowano

JESTEM DEBILEM :) KOMPLETNYM DEBILEM :D

Przynajmniej jesteś spostrzegawczy.
Opublikowano

Przynajmniej jesteś spostrzegawczy.

Po prostu przyznalem Ci racje dla żebyś poczuł się troszkę lepiej w swoim nudnym życiu. Serio Twój brain.lua jest outdated. Nie mam jednak co nawet z Tobą dyskutować, żegnam ostatecznie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

nie zamierzam juz odpowiadać papapapa.

No popatrz, jednak nie się złamałeś.

btw. nie ma to jak ustawić avatar i sygnaturę anonymous, jednocześnie nie potrafiąc korzystać z google i jakieś bugi gry brać za hack shielda xDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...