Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wie ktoś gdzie kupić tani namiot?

RonteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam z kumplami namiotu na szybko, słyszeliśmy o jakimś 8 osobowym namiocie w Auchan za 120 zł ale najbliższy sklep jest troche daleko, a strona auchan odmawia posłuszeństwa i nie wyświetla gazetki więc nawet nie wiadomo czy to prawda, moze ktoś coś polecić albo potwierdzić info o tym Auchan?

69mRNXM.jpg

Gość malutki688
Opublikowano

allegro, olx, gumtree?

wdecathlonie zawsze jest mega wybor

Opublikowano

W jakiejś Biedronce, Lidlu, Carrefour. Jak nie będzie w takich sklepach to pozostaję Ci zamówić przez internet. ;)

@dziki1111 w takich supermarketach nie tylko jest jedzenie ;) Mogą być namioty, szczególnie, że jest sezon.

Opublikowano

W jakiejś Biedronce, Lidlu, Carrefour. Jak nie będzie w takich sklepach to pozostaję Ci zamówić przez internet. ;)

Szkoda, że nie w osiedlowym spożywczym.

Opublikowano

Siema, szukam z kumplami namiotu na szybko, słyszeliśmy o jakimś 8 osobowym namiocie w Auchan za 120 zł ale najbliższy sklep jest troche daleko, a strona auchan odmawia posłuszeństwa i nie wyświetla gazetki więc nawet nie wiadomo czy to prawda, moze ktoś coś polecić albo potwierdzić info o tym Auchan?

Napisz na PW - tam Ci będę pomagać w tej sprawie, bo ja lubię pomagać ludziom.

bez gif

Opublikowano

Decathlon ma gazetke  czy cos takiego? ponawiam pytanie cd. auchan, czy ktoś moze mieszka blisko i mogłby się zoriętować? Dam naj!

PS. W carefour jest namiot 4 osobowy 2x2m za 50 zł, ale zastanawiam się czy to nie jednorazówka.

69mRNXM.jpg

Opublikowano

ponawiam pytanie cd. auchan, czy ktoś moze mieszka blisko i mogłby się zoriętować? Dam naj!

Do jakiego Auchana, przy jakiej miejscowości - bo to jest ważne.

bez gif

Opublikowano

Miejscowość raczej obojętna bo to przecież sieciówka prawda?

Na PM napisałeś, że mieszkasz w Sosnowcu, a ten sklep masz 45 - 50 km od Twojej miejscowości.

Mówię Ci - jedź - kup 8-smio osobowy naniot i kumple będą zadowoleni, bo piszesz to:

szukam z kumplami namiotu na szybko, 

bez gif

Opublikowano

"Auchan? najbliższy chyba w sosnowcu a ja mieszkam 10 km od oświęcimia czyli będzie na oko 45-50 km"

Chyba coś zle pojąłeś :D nie mieszkam w sosnowcu *>*

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Chyba coś zle pojąłeś :D nie mieszkam w sosnowcu *>*

aha - pomylilem się.

POPRAWA POSTU TAMTEGO:

*Na PM napisałeś, że mieszkasz w Oświęcimiu, a ten sklep masz 45 - 50 km od Twojej miejscowości w Sosnowcu.

Zgadza się?

bez gif

Opublikowano

@Ding dziekuje ci za lizanie tyłka i pare bezużytecznych rad, jak mowiłeś lubisz pomagać więc niech satysfakcja bedzie twoją nagrodą. O lajki się nie prosi...

Mam kolejną proźbę, czy może mi ktoś polecić jakiś model namiotu który posiada i jest zadowolony? Z góry dzięki

69mRNXM.jpg

Opublikowano

O lajki się nie prosi...

A na PM Cię prosiłem o to. To chciałbym Cię przeprosić. Wybaczasz?

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...