Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór Evade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używam Evadee 0.9596 porównywałem evadee z ezevade i zdecydowanie lepiej wypadło Evadee by Wee

Lecz radził bym przeczytać temat:
http://botoflegends.com/forum/topic/30985-paranoia-account-security-general-tipsguidelines/
mówia tam że skrypty typu Evade, te co używają exploitów i wysyłają bardzo dużo ilośc pakietów w bardzo szybkim tempie mogą być łato wykryte wiec nie wiem czy warto używać aktualnie czegokolwiek co zużywa dużą ilość pakietów. Chyba jednak poczekam aż sprawa się trochę uspokoi.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

EzEvade, typ z góry pewnie nie potrafi ustawić porządnie tego skryptu, później piszą tacy idioci że ezevade to gówno ^^.

@Modako

Heh, czego ja nie mam ;).

Nie umiesz.. dobrze ustawiony uniknie Ci o wiele więcej niż jakieś marne evadeee, w dodatku uniknie Ci to w trybie smooth.

W dodatku EzEvade jest na bieżąco update'owany, Twórca skryptu bardzo dba o niego..

Aaaa.. i pamiętaj, używaniem scrackowanego Evadeee w żaden sposób nie wspierasz Twórcy, który napracował się przy jednym skrypcie więcej niż ty się napracujesz pewnie przez całe życie.

QUhIR7.png

Opublikowano

Oj uwierz, że umiem i ezEvade ma o dużo dłuższy czas reakcji od Evadeee :) a Ty tak piszesz nie mając pewnie nawet Evadee :)
Nie stwierdziłem że ezEvade to gówno tylko że jest gorszy od evadee bo tak naprawdę jest, testowałem przez spory okres w celu porównania i ezevade niekiedy ucieka w złą stronę, nie nadąża wyjść z range spela, jest ogólnie wolniejszy :) Poza tym myślę, że taki geniusz jak Wee nie dał by czegoś co nie jest prawie bliskie perfekcji. A dzieciaczek cebulaczek którego nie stać na Evadee będzie mówił za wszelka cene że coś darmowego jest na 100% lepsze bo jest darmowe :) ja tylko stwierdzam fakty co w moim odczuciu i w odczuciu innych jest lepsze. Pozdrawiam.

-------------------------------

Posiadam kupione Evadee nie crack.

Aaaa.. i pamiętaj, używaniem scrackowanego Evadeee w żaden sposób nie wspierasz Twórcy, który napracował się przy jednym skrypcie więcej niż ty się napracujesz pewnie przez całe życie.

Mówi to ten co ma w sygnaturze Enforcera :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Ja używam Evadee 0.9596 porównywałem evadee z ezevade i zdecydowanie lepiej wypadło Evadee by Wee

Lecz radził bym przeczytać temat:

http://botoflegends.com/forum/topic/30985-paranoia-account-security-general-tipsguidelines/

mówia tam że skrypty typu Evade, te co używają exploitów i wysyłają bardzo dużo ilośc pakietów w bardzo szybkim tempie mogą być łato wykryte wiec nie wiem czy warto używać aktualnie czegokolwiek co zużywa dużą ilość pakietów. Chyba jednak poczekam aż sprawa się trochę uspokoi.

>wysyłają bardzo dużą ilość pakietów mogą być łatwo wykryte

nie czytam dalej

ezEvade > Evadeee

Opublikowano

lolohoho sprzeczka braciszkóff?

EzEvade > Evadeee tak jak napisała góra.

Korzystam i widzę że jest dobre, wszystko zależy od confingu  

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...