Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzuca mnie z gry

nevetone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Od pewnego czasu po tym jak miałem format kompa tera zaczęła wyrzucać mnie z gry.

Głównie wyrzuca mnie z miast i wiosek, ale jak se exspie na potworkach i robię questy poza miastem/wioską to mnie nie wyrzuca.

Wie może ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

W wioskach i miastach zazwyczaj jest duużo więcej osób niż na mapach, może komp Ci wtedy nie ogarnia?

Jaki masz sprzęt?

Wyrzuca Cię z gry w ten sposób, że poprostu znika i tyle?:D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Sorka że tak długo nie odpisywałem, ale miałem trochę na głowie.

Posiadam Windowsa 32bit Home premium.

a reszta jest na scr.hu:

jeżeli mam coś jeszcze dopisać / dodać daj znać.

Gram se i gra wywala ścina się i po chwili wywala ( brak odpowiedzi ) i do lauchera.

Opublikowano

Gra ogólnie ustawiła mi ustawienia graficzne na prawie max. Zmniejszałem ustawienia graficzne bawiłem się jakimiś tam opcjami w notatniku jak inni ludzie doradzali, ale nadal nic nie działa. wywala tak samo jak na ustawieniach wysokich.

Jak pierwszy raz grałem w tere było wszystko dobrze tylko jakoś po formacie wszystko się zaczęło psuć. Może jakiś update lub sterowniki...

@Edit 

Możliwe że mnie już nie wywala, pobrałem nowe sterowniki i zoptymalizowałem grę. Dzięki za poświęcony czas.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...