Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny czołg premium

Leopard74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaki kolejny czołg premium VIII tieru mi polecacie, gram agresywnie i zawsze pcham się do przodu. Aktualnie posiadam T34, IS-6, T-34-3, SuperPershing, JgTiger 8.8 oraz 112.

Opublikowano

Do gry agresywnej to tylko FCM - bardzo mobilny, nawet fajne działko.

I pomyśl także o niższych tierach, też są często ciekawe czołgi.

Opublikowano

Hak byś chociaż był trochę mądry to zobaczysz że to prawie wszystkie.

FCM 50t

Do mnie to było xD? FCM to czołg wsparcia, a nie do agresywnej gry w 1 linii...

Top: KV-5 ma być podobno do kupienia za jakiś czas, polecałbym go zakupić, ponieważ taka okazja nie trafia się często, a czołg ma na prawdę wiele zalet. Nada się do agresywnej gry.

Opublikowano

Całkiem dobrze. Mobilność słaba, ale dobra wieża, świetna celność i pena.

Opublikowano

Top: KV-5 ma być podobno do kupienia za jakiś czas, polecałbym go zakupić, ponieważ taka okazja nie trafia się często, a czołg ma na prawdę wiele zalet. Nada się do agresywnej gry.

Do tematu. Do cb nic nie mam ;)

Opublikowano

Nisko tierowe czołgi też są miłymi zabawkami.

Np :

Churchill III
SU-100Y
T-15
T-25
Panther/M10
E-25
FCM 36 PaK 40
AT-15A
Chi-Nu-Kai

Opublikowano

Nisko tierowe czołgi też są miłymi zabawkami.

Np :

Churchill III

SU-100Y

T-15

T-25

Panther/M10

E-25

FCM 36 PaK 40

AT-15A

Chi-Nu-Kai

Z wymienionych tylko E-25 jest dobrym funtankiem.

Opublikowano

Chyba nie grałeś fcm 36 pak 40

No nie. Być może on też, ale Chi nu kai, czy panterka m10 to nie sa przyjemne czolgi.

Opublikowano

@Juri. Churchill 3 potrafi przynieść sporo funu, FCMem grałem i jest fajny, ale niestety wolny. No i słyszałem że T-15 przyjemny.

A poza tym każdy czołg może być przyjemny, jak się nie przejmuje zbytnio statami.

Opublikowano

Chyba nie grałeś fcm 36 pak 40

Tylko, że autor gra agresywnie, wiec ten czołg będzie za wolny.

No nie. Być może on też, ale Chi nu kai, czy panterka m10 to nie sa przyjemne czolgi.

Chi-Nu-Kai jest bardzo przeciętny, żadna rewelacja już lepsze jest T14. :P

Opublikowano

hahahahhaha dobre...  kw-5 dobre  heh ... na 9 tierach nic nie przebijesz te dzialo to o kant dupy rozbic

powiem jeszcze ze za czasow jak gralem w  ta gowniana gre to super sie gralo mi jgtig88   ale najlepiej gralo mi sie wlasnie fcm  super dzialo mobilny szybki tylko niestety nie mialem i miec nie bede w garazu :D

@kYRA. juz skonczyles te flame ? no to do dzialu  ne*kid  idz :) czy kidmod czy nie wiem jak to tam sie zwie kid=dziecko mod=moderator  kid+mod= dziecko moderator  no to juz no comoent :)

Opublikowano

@_Dudix3 Przebijesz, jeśli znasz weakspot'y. Autor ma tyle czołgów, że problemów z kasą zdecydowanie nie ma więc może też używać golda.

Opublikowano

hahahahhaha dobre...  kw-5 dobre  heh ... na 9 tierach nic nie przebijesz te dzialo to o kant dupy rozbic

powiem jeszcze ze za czasow jak gralem w  ta gowniana gre to super sie gralo mi jgtig88   ale najlepiej gralo mi sie wlasnie fcm  super dzialo mobilny szybki tylko niestety nie mialem i miec nie bede w garazu :D

Jak coś Ci się nie podoba to nie graj. Widać, że nie potrafisz grać w tą grę. ;)

KV-5 - epicki pancerz, do ramowania idealny, działko w miarę w porządku, lecz trzeba znać WS. 

Ewentualnie KV-220 można kupić, lecz go teraz nie ma. Taki mini KV-5. :P

Opublikowano

Coź proponuję ci zakupić KV-5 jeżeli można 100 ton robi swoje :) Działo może nie jest za dobre ale uwierz mi gra się nim cudownie. Lowe jest dla graczy raczej o dużych umiejętnościach. FCM 50t ?? Nie polecam ci go. Coż może jest szybki ale nic po za tym... 0 pancerza, działo jak z Hellcata :) 

Liczba postów : 50 - 100 - 150 - 200 -250 - 300+

Opublikowano

Coź proponuję ci zakupić KV-5 jeżeli można 100 ton robi swoje :) Działo może nie jest za dobre ale uwierz mi gra się nim cudownie. Lowe jest dla graczy raczej o dużych umiejętnościach. FCM 50t ?? Nie polecam ci go. Coż może jest szybki ale nic po za tym... 0 pancerza, działo jak z Hellcata :)

Nie powiedziałbym, że do Lowa trzeba mieć umiejętności, a prędzej do KV-5 gdzie trzeba wiedzieć gdzie chować kible i jak się kątować. FCM jest dobry i ma fajne działko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...