Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obejść EULA?

Kamillo32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W tym temacie piszcie swoje propozycje jak obejść EULA, żeby można było w jakimś stopniu zarabiać na własnym serwerem i żeby go nie zamkneli

Opublikowano

Nie da się obejść EULA. To po prostu warunki. Nawet danie do sklepu itemu, który może zostać wymieniony w grze na walutę jest karane. Jak masz non-premium (z tego co wiem) - mogą Cię pozwać o prawa autorskie.

@.avaterys_ wtedy to sam by się zgłosił xD

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

@Kamillo32

Nie, nie można sprzedawać żadnych itemów ani przywilejów ułątwiających rozgrywkę typu diamentowy miecz, dostęp do /tp itd.... Ale tylko teoretycznie, ponieważ jest tak jak mówi to @.avaterys_

Rób serwer, sprzedawaj VIPY dostęp do flaji, gejmodów i stacki koxów, mojang takich jak ty ma w d*pie, i nic nie zrobi. Polski serwer non premium? No błagam, oni się tylko uwiezeli na te największe, amerykańskie typu mineplex, hypixel, hive.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

W najnowszej wersji dodali minecraft realms. Oni chyba się biorą za to na poważnie :(

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Ziomek mialo to wejsc 1sierpnia a jest hmm 3juz by polowa serwerow zostala zamknieta w tym nie tylko polskie jak i zagraniczne ja mam w to wyjebane i tego nie w prowadza poniewaz to tylko plotka:)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Uczeń
Opublikowano

Raczej niema sposobu na ominięcie tego gówna... Ale jeżeli spojrzeć na to z pozytywnej strony to jeszcze żadnego servera nie zamknęli. ;) 

Może należy poczekać, a może po prostu to tylko groźba? 

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Według mnie  Mojang wprowadza takie coś, gdyż wiele osób zarabiało poprzez Minecrafta, któy jest ich własnością. Co do omijania, raczej tego nie ominiesz, ale jeżeli nikt nie zgłosi twojego serwera do mojangu nic złego nie powinno się stać. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...