Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metin2 i serwerami prywatnymi - ścinki

mix919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , od 6 miesiecy mam nowego kompa jak zainstalowałem windowsa 7 1 raz w metin2 nie miałem ani 1 laga na 6 kontach i w m1 ch1 chdzie 2 koła luda stało a teraz po formacie jest tragedia scinki jak chodze i wg ;/ 
Mogli byscie pdoac mi przyczyne tego 
I jakie programy powinienem miec na  komputerze oprogramowania javy nei javy itp :) 
Oto moje info na temat kompa 
post-947455-0-84994800-1407006719_thumb.png

http://www31.speedyshare.com/9dYvf/download/co.png link do specyfikacji Prosze help me ;.; 

Opublikowano

Pierwsze pytanie, odpalasz jako administrator?

Miejsce na dysku jak się ma?

Powyłączone apki w tle?

Sprawdź temp. procka.

@dół

Grzeczniej. Płacz pw a nie próbuj tu błyskać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Pierwsze pytanie, odpalasz jako administrator?

Miejsce na dysku jak się ma?

Powyłączone apki w tle?

1. Jeżeli gra mu się odpala, to znaczy, że uruchamia jako administrator.

2. Miejsce na dysku ma mało do powiedzenia, ale po formacie można spodziewać się, że to miejsce jest;o

3. Komputer nie jest przedpotopowy aby trzeba było wszystko wyłączać w tle ;o

Myślenie nie boli, na prawdę. Wiem, że spamowanie jest dla niektórych przyjemne, ale dla moderatora po prostu nie wypada.

Do autora:

Na początek sprawdź czy masz zaktualizowany system i zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej.

W drugiej kolejności sprawdź temperatury procesora pod obciążeniem. W tym celu ściągnij program OCCT i włącz testowanie przez 1-2h. Później pomyśli się co robić dalej ;)

Opublikowano

Możliwe że to może być przez sterowniki do karty graficznej sprobuj zaktualizowac do najnowszych.

Jak mu wcześniej działało to co to ma do rzeczy

Opublikowano

Jak mu wcześniej działało to co to ma do rzeczy

przeczytaj dokładnie pierwszy post:

a teraz po formacie jest tragedia

Po formacie ma czysty system bez zewnętrznych sterowników, jedynie systemowe. Dlatego to, że wcześniej mu działało nic nie znaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...