Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Śmieszne komedie

BolekART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Poszukuję śmiesznych filmów, które rozbawią mnie do łez typu American Pie/Ostra jazda/ Szkoła na haju itd.

Daję Like za tytuły których jeszcze nie obejrzałem. 

Opublikowano

Jestem fanem komedii a to jedne z lepszych jakie ogladalem: Spadaj Tato, Movie43 (chyba najlepsza komedia), Harold i Kumar wszystkie części, Millerowie, 21 Jump street

Opublikowano

American Pie już wymieniłem, Poranek Kojota, Millerowie, Straszny film i super zioło obejrzałem. Dawajcie dalej tytuły :D

Opublikowano

American Pie już wymieniłem, Poranek Kojota, Millerowie, Straszny film i super zioło obejrzałem. Dawajcie dalej tytuły :D

Jeszcze większe dzieci

Last Vegas

Wykapany ojciec

Ted

Dziś jestem blondynka

Kumple od kufla

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Wszystkie filmy jakie zostały wymienione są Zajebis*e ale "Dom Bardzo Nawiedzony" jest Mega Zajebis*y i polecam abyś oglądał go w pierwszej kolejności.

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Mac and Devin go to High School.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...