Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym ominąć bana za moda CLEO?

antipatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na pewnych serwerach polskich za używanie modów cleo i chciałbym ominąć tego bana poprzez zmianę nicku i IP.

Czym polecacie zmienić IP? Bo używałem dotąd Hotspot Shield ale tam często spory ping miałem więc wyrzucano mnie z gry.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A ten CyberGhost to cracka potrzebuje by mieć jakieś lepsze lokacje i IP? Sprawdze tego free Cyber Ghosta bo te serwy to słabo zabezpieczone (samp) ale dałem się przyłapać na modach od Opcode(taki koleś co robi mody :D)

userbarwb.png

Opublikowano

Ehh niby łączy mnie z jakimś warszawskim IP (free wersje tylko kraj konsumenta chyba) ale nadal jest ban mimo zmienionego IP i nicku..

userbarwb.png

Opublikowano

Zmień IP ręcznie w panelu sterowania.

Dla Win Vista/7/8:

Panel Sterowania > Sieć i Internet > Opcje Internetowe > Połączenia > Ustawienia sieci LAN > Zaznaczasz Użyj serwera proxy [...]

W "adres" wpisujesz IP a w "Port" wpisujesz port

IP możesz znaleźć w google ,ale ja używam tej stronki:

http://www.xroxy.com/proxylist.htm

Wybierasz Transparent i lecisz po latency ;) Im mniejsze latency tym mniejsze pingi.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zmień IP ręcznie w panelu sterowania.

Dla Win Vista/7/8:

Panel Sterowania > Sieć i Internet > Opcje Internetowe > Połączenia > Ustawienia sieci LAN > Zaznaczasz Użyj serwera proxy [...]

W "adres" wpisujesz IP a w "Port" wpisujesz port

IP możesz znaleźć w google ,ale ja używam tej stronki:

http://www.xroxy.com/proxylist.htm

Wybierasz Transparent i lecisz po latency ;) Im mniejsze latency tym mniejsze pingi.

Nie odpisywałem długo bo zapomniałem o temacie, gdyż już sobie poradziłem. Na amerykańskim IP wszystko pięknie ale ping czasem ogromny. Ale ten Twój sposób wygląda na ciekawy i szybszy niż czekanie w kolejce (cyber ghost).

Można zamknąć.

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...