Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia 500-Odtwarzanie filmików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z odtwarzaniem filmików na swojej nokii 500, chodzi o to gdy przesyłam z komputera do telefonu na przykład video clip to podczas odtwarzania go na telefonie słyszę sam dźwięk a obrazu nie widzę w ogóle, nie wiem dokładnie jak to naprawić spoglądałem trochę na googlach i było coś tam żeby zainstalować odtwarzacz filmów lecz nie znalazłem dobry a gdy już znalazłem np RealPlayer to pisało mi na telefonie "certyfikat się skończył" coś w tym stylu, pomóżcie mi, za sensowne posty daje "Lubie to" 

Opublikowano

yy format jakis zjebany wgrywasz, ja nie mam zadnych problemow z domyslnym odtwarzaczem filmow na nokii 500, zobacz na obslugiwane formaty, a jesli nie chcesz zeby ci wychodzilo ze certyfikat nieprawidlowy, czy ze wygasl, to zlam system, masz cebulion poradnikow w internecie

Opublikowano

@blowfish ale co mi da złamanie systemu to bede mogł instalowac normalnie? druga sprawa to ze jakiego uzywasz odtwarzacza podstawowego? Ja takiego nie mam moze podasz nazwe dobrego odtwarzacza?

Opublikowano

@blowfish ale co mi da złamanie systemu to bede mogł instalowac normalnie? druga sprawa to ze jakiego uzywasz odtwarzacza podstawowego? Ja takiego nie mam moze podasz nazwe dobrego odtwarzacza?

@Stalker.

no ja nie mam zadnego odtwarzacza, po prostu klikam w film i sam mi sie oglada, zlamanie systemu da ci to, ze mozesz instalowac niepodpisane aplikacje, czyli np takie ktore sam sobie napiszesz, albo takie ktore maja neiwazny certyfikat

Opublikowano

@blowfish a możesz mi powiedzieć gdzie "wpakowujesz" ten film? bo ja podłączam klikam video a następnie przenoszę, to jest bodajże E. 

czyli Pliki>E>Video i tutaj wkładam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...