Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Team Builderem.

Gogli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ludzie. Ostatnio zostały dodane te awatary pokazujące waszą rolę w teamie. Otóż to, ja chciałbym zgarnąć sobie trzy z nich (Assasin, Warrior, Mage), tylko że mam problem z team builderem. Gdy wchodzę za pierwszym razem to wszystko jest spoko, tylko nie mogę kliknąć play (Gdy chcę dołączyć do kogoś) oraz wybrać roli (gdy chcę zrobić własny team). Gdy wchodzę za drugim razem, to wszystko zaczyna mi się wiksować :/ Dam wam zdjęcie żeby pokazać jak to wygląda. Od razu mówię, że przyczyną tego nie jest zmieniony wygląd klienta, ponieważ na standardowym wyglądało to tak samo. Jakieś pomysły?
-Ramka do zapraszania pojawia się i znika tak samo jak przy pierwszym myślniku.

post-531276-0-92163300-1407000598_thumb.png

Opublikowano

Próbowałeś naprawy plików? Coś mogło się podczas patchowania lub po prostu podczas grania w Lola się spierniczyć i musiałbyś naprawić grę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja Ci radzę po prostu pobrać od nowa, albo poczekać do następnego patcha. Wtedy może się wszystko naprawi.

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...