Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OX na plikach Derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widziałem że jest już kilka takich mini poradników na temat poprawy oxa na tych plikach niestety są one raczej skierowane do osob które ograniają trochę bardziej pliki .

Mój problem dotyczy tego że gdy uruchamiam ox nie widzę pytań oraz  postacią inna niż GM nie mogę wejśc na arene ( wchodze a po sek wywala do miasta)

Piszę ten temat aby poprosić kogoś kto w miare ogarnia ten temat o jakiś mniej skomplikowany poradnik  najlepiej taki od podstaw po kolei co i jak trzeba zrobić , co i gdzie trzeba zmienić aby tego oxa poprawić  lub może ktoś pokusił by się o jakiś video tut dotyczący tego problemu  na plikach DERINA

Opublikowano

Niestety wgranie questa nie pomogło :(

Może napisze jak ja to zmieniam i wtedy coś więcej by ktos powiedzial bo ( może i w tym jest problem )

1.Wchodze poprzez file zille do tej ścieżki /usr/home/derin/channele

2.Pojawiaja mi się takie foldery

3. Po wejsciu w każde ch mam tam pliki CONFIG  no i z tego co wyczytalem z wcześniejszych poradników ( edytować trzeba tylko bylo config z game99 )

SSY: http://pokazywarka.pl/ydzvx3/#zdjecie12430808   ( MOŻE PO TYCH SSA KTOŚ POWIE CO TRZEBA ZMIENIĆ W TYM ŻEBY TO DZIAŁALO )

:(

Opublikowano

Wejdź w do ftp do folderu z mapkami znajdź tam folder następnie zjedź na dół i wejdź w plik index następnie zobacz jaki jest tam numer wejdź w CONFIG w chanelach i jeżeli brakuje tego index dodaj go w game99 to samo następnie zrestartuj serwer i zobacz czy działa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...