Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pelerynka

Pafeu22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupywać po co 

na minecaptes sa za free

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Jak masz konto premium zakupujesz pelerynkę OF na https://optifine.net/home za 30-35 zł. I żeby ją widzieć musisz posiadać Optifine. Drugą sprawą jest też posiadanie premium i kupienie pelerynki na Minecon, lub pojechać na zjazd. Jest ona w wysokości 400 zł :0. Trzecią i darmową pelerynką jest mod na nią czyli MineCapes. Jak posiadasz ten mod i inni mają ten mod to widzisz im pelerynki i sobie :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Wow. Ludzie na OF pelerynki zostaną zablokowane nigdzie nie można sprzedawać oraz dawać za darmo pelerynek wraz z nowym EULA czyli osoby które kupiły przed 1 sierpnia mogą chyba je zatrzymać co do OF ale takto to jest to zabronione. Tylko gdy jedziesz na minecon możesz dostać legalnie pelerynę innego sposobu nie ma i nie będzie!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Wow. Ludzie na OF pelerynki zostaną zablokowane nigdzie nie można sprzedawać oraz dawać za darmo pelerynek wraz z nowym EULA czyli osoby które kupiły przed 1 sierpnia mogą chyba je zatrzymać co do OF ale takto to jest to zabronione. Tylko gdy jedziesz na minecon możesz dostać legalnie pelerynę innego sposobu nie ma i nie będzie!

Eula jeszcze nie została wprowadzona pelerynki zapewne NIE zostaną usuniętę ze sprzedaży i EULA nie da rady zniszczyć największych serwerów minecraft ;) \

Pelerynkę możesz kupic na stronie optifine.net musisz zapłacić 10 dolarów około 31 zł :) Oczywiście musisz mieć premium.

Co do pelerynki za minecon , jest to najgłupsze co może być ,ponieważ optifine dostał dużo hajsu za pelerynki to teraz zablokują a i tak nikt zbytnio nie ma ochoty jechać tam tylko po to żeby dostać pelerynkę lub kupić sam bilet za 150$.... Tak więc pelerynki ani serwery nie pozwolą się na wycofanie ,ponieważ znajdą na 100% jakiś kruczek :*

Opublikowano

Eula jeszcze nie została wprowadzona pelerynki zapewne NIE zostaną usuniętę ze sprzedaży i EULA nie da rady zniszczyć największych serwerów minecraft ;) \

Pelerynkę możesz kupic na stronie optifine.net musisz zapłacić 10 dolarów około 31 zł :) Oczywiście musisz mieć premium.

Co do pelerynki za minecon , jest to najgłupsze co może być ,ponieważ optifine dostał dużo hajsu za pelerynki to teraz zablokują a i tak nikt zbytnio nie ma ochoty jechać tam tylko po to żeby dostać pelerynkę lub kupić sam bilet za 150$.... Tak więc pelerynki ani serwery nie pozwolą się na wycofanie ,ponieważ znajdą na 100% jakiś kruczek :*

Na dużych angielskich serwerach juz jest eula obowiązuje od 1 sierpnia i tam pisze ze nie pozwalają sprzedawać ani dawać peleryn ale osoby które to kupiły przed 1 sierpnia powinny je zachować czyli np taki ja :D poczekamy zobaczymy

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

No wiesz ja też powinienem zatrzymać skoro ją mam od 4 miechów xD Ale mam nadzieję iż ta jeba** EULA nie wejdzie na mch* ani skafa :P Hiplay* itp.

Ale na serwach gdzie vip dostaje np 5x coins itp niech wejdzie wreszcie będzie normalna rozgrywka a nie p2w

Opublikowano

No wiesz ja też powinienem zatrzymać skoro ją mam od 4 miechów xD Ale mam nadzieję iż ta jeba** EULA nie wejdzie na mch* ani skafa :P Hiplay* itp.

Ale na serwach gdzie vip dostaje np 5x coins itp niech wejdzie wreszcie będzie normalna rozgrywka a nie p2w

niestety na hajpikselu już zostało EULA wprowadzone. Ja peleryne na OF mam już prawie rok ;D. Na polskich serwerach tych popularnych nie widzę zmian ale na Angielskich już tak. Nie stety

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...