Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Projekt - strzelecki server pvp, warto?

Warto?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto?

• Tak
      6
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim, wpadłem na pomysł (hardcore mi się już znudziły) żeby zrobić serwer strzelecki pvp, coś ala upadłego serwera mc.treekt.net.
Co wy na to? :)
Oczywiście z sklepem, i rozbudowanym systemem i pluginami (W dupie mam eule, nic mi nie zrobi w Polsce jak mam online-mode=fale.)
ps.
Byłby klany, za np. emeraldy które dropią po zabiciu gracza.

Opublikowano

:D Robiłem stronę dla treekta wtedy :D Na pierwszych 3 edycjach chyba :D

Zależy jak to ogarniesz, ja lubiłem grać na strzeleckim. :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

:D Robiłem stronę dla treekta wtedy :D Na pierwszych 3 edycjach chyba :D

Zależy jak to ogarniesz, ja lubiłem grać na strzeleckim. :P

Serwer będzie ogarnięty, będzie +100 slotów i co najważniejsze bez lagów ze strony serwera.

Opublikowano

Ah, coś nowego. Zajubisty pomysł czekam i widzimy się na starcie :P.

Nie "coś nowego" tylko to już było! ;)

Ale jak upadł serwer treekta , to będzie jak na razie jedyny serwer w takim wykonaniu :)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Nie jedyny , poszukaj zagranicznych serwerów strzeleckich , sławnych z 11 jest

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

A czy my mieszkamy "zagranicą"? Nie, mieszkamy w Polsce i chcemy mieć swoje serwery.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Skoro masz tzw "W dupie eule" to już widze że serwer nastawiony tylko na hajsy . Nie ma co powiedziec , na razie nic nie pokazałeś więc nie ma czego oceniac . Zobaczymy jakie będzie jego wykonanie ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Skoro masz tzw "W dupie eule" to już widze że serwer nastawiony tylko na hajsy . Nie ma co powiedziec , na razie nic nie pokazałeś więc nie ma czego oceniac . Zobaczymy jakie będzie jego wykonanie ;)

Serwer będzie z myśla o graczach, maszyna jest dość droga tak samo youtuberzy i programiści.

ps nazwa serwera jest już znana to archerland ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...