Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

op.gg, lolskill, lolking itp

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na tych wszystkich stronach są całkiem różne ilości moich gier przegranych oraz wygranych. Przykładowo w kliencie gry pokazuje mi, że mam 768 gier rozegranych, ale już na lolskill'u mam 770, na lolkingu 786 i na op.gg też 786 gier. Tak samo jest z procentem wygranych, na op.gg mam 49%, ale na lolskillu jest to już 50.5% skąd taka różnica?

Opublikowano

W sumie może masz rację :p w tym sezonie miałem 2 lose prevented i wtedy lolskill by się zgadzał, ale skąd takie liczby na lolkingu i op.gg :D

Opublikowano

W sumie może masz rację :P w tym sezonie miałem 2 lose prevented i wtedy lolskill by się zgadzał, ale skąd takie liczby na lolkingu i op.gg :D

Czasami są gry, których Ci nie zalicza, bo wywali lola, to taką grę Ci może zaliczyć do całości.

Ogólnie to tego się nie dowiesz, bo to admini wiedzą. Mnie lolskill wkurza, bo często (u mnie) nie działa, ale wolę tę stronkę, niż lolnexusa. Bardziej przejrzysty lolskill dla mnie :D

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Różnie z tymi stronami jest. Niektóre się bugują, niektóre powielają wyniki, niektóre utną kilka gierek, niektóre gry jak @Upss napisała są niezaliczone a Lolking zaliczy. Nie raz widziałem powielone gry na lolking.net.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

zdarza się tak, że strona nie aktualizuje twoich danych na czas (przykladowo na op.gg mozesz zaktualizowac swoje dane ręcznie i na każdy moment dzięki czemu za każdym razem gdy wejdziesz na stronę, będziesz miał wszystko zaktualizowane na obecny moment)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...