Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fast rank/xp

Boteku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, o co biega z tymi serwerami, jak tam leci xp, inaczej czy tylko tak pisze ? a jak tak to na jakiej zasadzie to działa :p

Opublikowano

Możliwe że chodzi Ci o serwery flag run, biegasz/latasz/skaczesz i przejmujesz flagi, inaczej xp nigdzie nie leci wszędzie tak samo pewnie tylko z nazwy piszą żeby tzw. nooby wchodziły.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Możliwe że chodzi Ci o serwery flag run, biegasz/latasz/skaczesz i przejmujesz flagi, inaczej xp nigdzie nie leci wszędzie tak samo pewnie tylko z nazwy piszą żeby tzw. nooby wchodziły.

Dokładnie. Dodam, że każdy kto Cie zabije na serwerze Flag Run zostaje ostrzeżony. 2 albo 3 zabicia i jest kickowany z serwera. Podsumowując, nie wolno się tam zabijać.

Opublikowano

Dokładnie. Dodam, że każdy kto Cie zabije na serwerze Flag Run zostaje ostrzeżony. 2 albo 3 zabicia i jest kickowany z serwera. Podsumowując, nie wolno się tam zabijać.

Ostatnio znalazłem 2 serwery na których za zabicie dostajesz bana na 2/3 miesiące tak więc jak ktoś mnie unieruchamiał specjalnie się zabijałem żeby go wywalić aby takich idiotów nie przestrzegających zasad serwera nie było.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...