Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co sądzicie o Vi?

damiani10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, ostatnio kupiłem Vi i strasznie fajnie gra mi się nią w jungli. Czy opłaca się ją mainować na rankedach? Da rade pociągnąć team do wygranej? Prosze o opinie, za pomocne odpowiedzi będą lajki. Przydałby się także jakiś sprawdzony build, z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Oczywiście że się opłaca  ja obecnie w goldzie mam 80% win ratio vi 

Mój build : Lizard a potem to zależy jak dostane trochę killi biorę trinity potem sytuacyjne 

minionek_5956.png

Opublikowano

Vi jeden z lepszych junglerów moim zdaniem jest w top 5 Junglerów Opłaca się nią grać rankedy ale strasznie mano żerna postać sam dziś mam zamiar sobie ją kupić . Oczywiście Lizard na Vi pierwszy jako item na jungle .

Opublikowano

Moj main jungler, vi jest postacia mega mocna ktora potrafi zjesc adc w 2s przyczym jest tankowata. Z*******y inicjator z ulta, wszystkie skille mega użyteczne az sie tego opisac nie da. Imo razem z Yasuo i Dravenem najmocniejsza postac stworzona przez riot

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się nią gra, bardzo moblina. Jej ult świetnie inicjuje tf. Ma tarcze,redukcje armora,dodatkowy speed attack. Na 6 lvl bardzo mocne ganki.

Opublikowano

Merce/Tabi/Mobility > Lizard > Trinity > Frozen Heart > Omen/Spirit Visage > Banshee 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...