Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedają zdjęcia skinów?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bo pisze wyraznie ze sprzedaje zdjecie noza. 

Jakby napisal ze sprzedaje skin do noza a ktos kupil i by dal zdjecie to tak. 

Ale jest napisanie wiec nie ma sie do czego przyczepic a jak ktos czytac nie umie to jego problem.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Hahha epic :D Jak to ktoś kupi to będzie epicki.... 200 zł za zdj. noża... Ale nie wiem czy ktoś się nabierze... Ten użytkownik nie ma opinii - ma 0 pozytywnych i 0 negatywnych komentarzy.

Opublikowano

Ale to nie jest od dziś  :huh: .

Aukcji na allegro gdzie ktoś sprzedaje "zdjęcie iphona" za 800 złoty gdzie ludzie to kupują to takie akcje już od dobrych 2 lat sie pojawiają na allegro. No cóż, niby Cebula bo sprzedaje fake zdjęcie a niby Cebula bo nie umie czytać :D

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

"Jest to zdjęcie noża", a powinno być "Sprzedaję zdjęcie noża" więc jest to zamienianie słów kluczowych, już to zgłosiłem.

Opublikowano

Tak dokładnie- jeśli widzicie takie aukcje z przekrętami to zgłaszajcie jako "manipulacja słowami kluczowymi" 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

nexores2

"NA DZISIEJSZEJ AUKCJI MAM PANSTWU DO ZAOFEROWANIA ZDJECIE NOZA BAGNET M9 NIEBIESKA STAL 

Jest w pierwszej linijce napisane że sprzedaje zdjęcie więc twoje zgłoszenie nic nie da.

Opublikowano

Zgadza się również kategoria. Gościu bez wątpienia może to wystawić, a jeżeli ktoś to kupi to jest bezsilny w odzyskaniu pieniędzy. Zawsze trzeba dokładnie czytać opis tego co się kupuje oraz sprawdzać kategorię.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

http://allegro.pl/noz-cs-go-m9-bayonet-niebieska-stal-okazja-i4442072116.html

Widać, był wcześniej jakiś nieszczęśnik >.> Tępić takich ludzi. Na dodatek jest on nietykalny, gdyż całą aukcja jest wporządku

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...