Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

dwm.exe

er007

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej znaczenie ma to, że ma już 8 lat. Ma prawo się zepsuć :C

Wiem właśnie ;/

Jutro rano odpalę ten test, bo dziś za gorąco mam w pokoju gdzie PC'et stoi .... (przegrzanie = wyłączenie)

Dodam jeszcze, że czasami komputer śmiga, a czasami właśnie wywala jakieś dziwne errory, bluescreen'y ....

I jeszcze dodam, że mogę tylko do jednego slota włożyć kość ram'u ;/ (drugi chyba nie jest od tego typu ramu co pierwszy)

Opublikowano

Heh,mam podobny...dziwne że przy takim czymś masz takie błędy. dwm.exe jest od wyglądu (np.pasku zadań)

Musisz mi podać wszystkie zakładki z programu CPU-Z tam jest podane wszystko.

Moim zdaniem problemem jest RAM. 64 czy 32 bitowy?

Jak się podejrzewa problemy z RAMem to najlepiej jest przeskanować programem memtest86+.

@topic - przeskanuj RAM memtestem. Zostaw go na kilka godzin, jak tylko wykryje pierwszy błąd to przerwij i włóż kości RAMu do innego slotu i zostaw na kolejne kilka godzin. Jak znowu wykryje błąd to RAM do wymiany. http://www.memtest.org/#downiso

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Win 7

Ram: 2GB (nie wiem nawet jakiej marki)

Procek: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+

GPU: Gainward GeForce GTX 550 Ti

Płyta głowna: Asus g-sufr 365

Tak, wiem średniowieczny komp ;P

Heh,mam podobny...dziwne że przy takim czymś masz takie błędy. dwm.exe jest od wyglądu (np.pasku zadań)

Opublikowano

32bitowy

Jak się podejrzewa problemy z RAMem to najlepiej jest przeskanować programem memtest86+.

@topic - przeskanuj RAM memtestem. Zostaw go na kilka godzin, jak tylko wykryje pierwszy błąd to przerwij i włóż kości RAMu do innego slotu i zostaw na kolejne kilka godzin. Jak znowu wykryje błąd to RAM do wymiany. http://www.memtest.org/#downiso

Sprawdzę to, podajże od 8 lat siedzi w tym samym slocie xDD (jeśli to ma jakie kolwiek znaczenie)

Opublikowano

Win 7

Ram: 2GB (nie wiem nawet jakiej marki)

Procek: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+

GPU: Gainward GeForce GTX 550 Ti

Płyta głowna: Asus g-sufr 365

Tak, wiem średniowieczny komp ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...