Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dervios.pl 2# - Gui Biologa, Czyli Szybkie Oddawanie Przedmiotów.

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony Avixon, iż nie długo startuję mój serwer Dervios.pl chciał bym wam przedstawić mniej więcej z ciekwaszych rzeczy, co się na nim znajduję.

Typ serwera: Hard/Medium.

Maksymalny poziom to: 120.

Dziś chciał bym wam przedstawić Gui Biologa, gdzie możemy sobie w danym miejscu oddawać przedmioty do biologa, nie jest to jakaś nowość lecz zawszę bardzo przydatne.

m31vxl.jpg

Opublikowano

Wykonał Nixo?

Fajna opcja lecz jestem za Tradycyjnym oddawaniem biologa

Tak jest, myślę że będzie to jakaś alternatywa czyli dropisz przedmioty biologa i możesz je sobie oddać gdzie chcesz, jest to dla osób leniwych.

Opublikowano

Bardzo fajna opcja, z*********e żeście to dodali na serwerek, mam nadzieję że będzie więcej takim ciekawych rzeczy.

Czekam na zapowiedz serwera. Mozna wiedziec kiedy ona będzie?

Opublikowano

Żywcem wyciągniete z plików cavisa ;d

Niestety muszę cię zawieść, gdyż zostało to zrobione na zamówienie przez Nixo.  <_<

Opublikowano

@1361622928-U485574.png.Avixon.

Nic specjalnego.

98736025168647026015.png

Stworzyłem to okienko miesiąc temu lecz cały czas tworzę coś nowego i nie miałem czasu go podpiąć pod questa.

Kilka minut temu napisałem tez temat, widzę mamy identyczny pomysł na oddawanie przedmiotów przez okno oraz u biologa.

Mam tylko 1 pytanie.

Czy np. gdy wyjdziemy z gry (zamkniemy clienta) i następnie wejdziemy okno nadal będzie aktualne? Czy może wyskoczy napis na chacie : "Nie masz misji u biologa".?

Podpowiem ci coś jeszcze.

Polecam dodać informację na chacie albo jakieś nowe gui zrobić z informacją że biolog zakończył badania. Widziałem to na jakimś serwerze, dawno ale dobre to jest.

Skocze i pokombinuję coś :D

Tak na koniec.

Ogólnie źle to nie wygląda. Lecz jednak polecił bym dodać kolory do informacji nad buttonem.

Opublikowano

Niestety muszę cię zawieść, gdyż zostało to zrobione na zamówienie przez Nixo.  <_<

Tego bym nie był taki pewien ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...