Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ak-47

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wolę klasycznie, bez dodatków, a chyba jedyny sensowny to tłumik. Red Dot psuję całego kałasza, a reszta to gówna.

Opublikowano

Bandolier, moc obalajaca, glebokie, 1 granat/flash, zaden tlumik, jak sie tak nauczysz grac beda z ciebie ludzie i nikt cie nigdy od noobow nie wyzwie, napweno nie z tego powodu.

28co9z8.png

Opublikowano

@dowcip ja zamiast flasha preferuję dymny ;p i zamiast bandoliera 3x granat, rzucam dym wchodze w niego 2 granaty idą i praktycznie takie minimum to jest 3 zabitych ;)

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

To slabo stary, wez sobie lepiej przesade i  druga bron z klasy ak, aha i zaloz do obu tube i bedziesz mial 5 granatow! i bedziesz mogl wtedy walic w dym 5cioma, kumasz? Mam taka cicha nadzieje ze kiedys przestaniesz grac dla statow a zaczniesz przybierac na skilu. Wiekszosc ludzi ktorzy maja talent w tej grze konczy w lidze, czy to cg, czy eslu (choc to juz nie to co jeszcze 2 lata temu) Chodzilo mi o to ze jak ktos dopiero zaczyna przygode z codem, zeby od poczatku gral tak jak bedzie gral pozniej, bo jak wskoczy z softpuba na taki mixik czy meczyk to obejmie go lekkie zdziwienie. 

Ale jezeli pykasz se tak od czasu do czasu i spamujesz granatami jak tylko zobaczysz dym, to bez obrazy stary, tu sie urodziles i tu umrzesz, amen.

28co9z8.png

Opublikowano

To wpadnij kiedys na moj server sc0_ Snipe Class, jezeli grasz tez na 1.6 potrenujemy, narazie jest wylaczony ale mysle ze od jutra najpozniej wtorek bedzie online, nikt cie tam nie bedzie wkurzal i nie ma dymow!

28co9z8.png

Opublikowano

Niestety, usunac sie nie da, ja przy instalowaniu skopiowalem sobie wersje 1.6 i doinstalowalem potem 1.7, teraz mam dwie wersje, moge grac tu i tu. Mozesz uzyc cod4 versionchanger, ale watpie zebys chcial sie bawic w to tylko dla jednego servera.

28co9z8.png

Opublikowano

Niestety, usunac sie nie da, ja przy instalowaniu skopiowalem sobie wersje 1.6 i doinstalowalem potem 1.7, teraz mam dwie wersje, moge grac tu i tu. Mozesz uzyc cod4 versionchanger, ale watpie zebys chcial sie bawic w to tylko dla jednego servera.

Da się, podmiana plików ;) Tak... Z 1.7 na 1.6. Co do tematu, to zwykłe Ak'a, bez dodatków, z bandolierem, głębokim i obalając, a także flesh'em. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wracam do tematu :)

Ale kiedy nie mam żadnych dodatków to mi ta broń lata ,że nie wiem...

Zawsze lata, musisz się przyzwyczaić.

A co do perków to na różne serwery są różne np. na softcore to stopping power i deep impact, a na hardcore to wszystko inne tak na prawdę, ale bandolier na pierwszym musi być zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...