Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo wkurw reklama Fanty ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba bardziej debilnej reklamy się nie dało zrobić. 

Jakiś kurw* magiczny dzbanek ?!

Co to bajka dla małych dzieci ?

Hasztagi ?!

To wali gimbusiarstwem jak z Warszawy do Katowic.

Ja dostaję już wkurwic Y jak słyszę ten jej debilny głos i twarz -.-

A was też to wkurza ?

Opublikowano

Ktoś ogląda reklamy? Nie widziałem jej i co?

Równie dobrze mogę powiedzieć, że ty mnie wkurwiasz. I co, znikniesz z internetów?

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Widać wam się farci bo nawet jak odswieze strone to ona i tak jest i nie da się jej pominąć.

Jaką stronę? Zainstaluj sobie ad blocka.

Opublikowano

Na yt  mi się te reklamy wys. a mam ad blocka 

Widocznie masz coś źle ustawione.Przeinstaluj adblocka a jak nie zadziała, to zainstalu flash block coś takiego.

Opublikowano

Stary kto się przejmuje reklamami a tym bardziej kto je ogląda, jak to widzisz to przełącz i tyle, a nie powiem, że jej nie widziałem bo leciała tam gdzieś w tle i nie jest aż tak tragiczna, gorsza jest od snickersa ;)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Mnie tam wkurwia reklama heyah.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Kto w ogóle ogląda reklamy?

Kiedyś w "Jeden z dziesięciu" się przedstawiali na początku i pewien facet twierdził, że jego hobby to oglądnie reklam ;) Nie wiem, może miał tylko Polsat.

Nie widziałem. Ostatnio wkurzało mnie superpolskie "udało wygrać się złoto" i twierdzenie policjanta, że czas reakcji kierowców wynosi ponad sekundę. Chyba podczas snu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

"PLASTRY SALWEKŁIK I MUJ ODCISK ZNIKŁ"
JAK TO SŁYSZĘ W RADIU TO MAM OCHOTĘ KOGOŚ ZAJEBAĆ, ALE TAK SERIO
I TERAZ ZNOWU SIĘ WKURWIŁEM, BO W MYŚLACH USŁYSZAŁEM TEN GŁOS
KU*WAAAA

Opublikowano

Ale za to reklama oldspice niszczy wszystko: "OLDSPICE ZNOKAUTUJE POT! POPO POPO POPO BENGO!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...