Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeskocze o 2 dywizje ?

gbvr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam szybkie pytanie jest mozliwosc przeskoczenia o 2 dywizje z s4 od s2 ?

Ostatnie 13 rankedow wygrane wiec fajnie by bylo. Mam 93 LP i gdyby sie nie dalo teraz to czy jest mozliwosc zwiekszenia jakos MMR w tych 3 grach zeby jednak mnie przerzucilo o 2 dywizje ? :D tylko taki problem bo mam 97 winow na 196 gier :/ kiedys sie gralo dla jaj a teraz chce jak najszybciej sie wybic.

Opublikowano

masz możliwośc przeskoczenia i to nawet bardzo dużą a W/L ratio nie ma nic do rzeczy czy przeskoczysz czy nie.

Opublikowano

Bo czytalem na forach ze jak sie nie przegralo ani 1 rankeda w dywizji to napewno, no a ja niby nie przegralem. Wieksze MMR jest za soloq czy duo ?
Jesli duo to z kims o wyzszej dywizji, aktualnie mozna grac tylko +/- dywizja wiec z goldem czy bronzem ?

Opublikowano

W platynie coraz większe głupki siedzą, nauczcie się.

W/L ma coś do znaczenia panie platynko, bo mógł na silver 5 przegrywać gry- mmry na poziomie bronze, a teraz nagle wychodzi. Ma 13 win streak i nawet pewnie nie dostaje +25. Zależy od farta, czy przeskoczy czy nie.

Teraz pan ^up.

Nie odzywamy się, jak czegoś nie wiemy swapy dyw można mieć. 5-3,4-2,3-1. I druga PLATYNKA też obalona.

Opublikowano

w sumie to zalezy od strony, jak jestem na blue sidzie to jakies 20-22 LP a na red sidzie 24-26 LP wiec troche lipa :/ Rozumiem ze nie da sie zwiekszyc MMR grajac duo z lepszym/gorszym ? :D

A co do Pana z diamentu to prawda bo po pierwszych 10 rankedach bylem B2 potem spadlem do B3 xD potem w sumie sie tylko tam trzymalem, gralem tak o z kumplem tylko. W sumie w jakis niecaly tydzien z B3 do S4 i chyba troche za malo jednak bedzie tych MMR'ow :/

Opublikowano

Nie dasz rady przeskoczyc, grałem na kilku kontach i dostawałem +25 za wina a itak nie dawało rady przeskoczyc, teraz dostaje 26-30 i przeskoczyłem z g5 do g3 a potem z g3 do g1.

Opublikowano

a jezeli otatnio w silverze monotonnie wygrywam wszystko to stare gry sie licza? Moge jakos zobaczyc swoje mmr? Jakie mmr potrzebne by wyskoczyc z s3 do s1, pozdrawiwm :-)

Opublikowano

a jezeli otatnio w silverze monotonnie wygrywam wszystko to stare gry sie licza? Moge jakos zobaczyc swoje mmr? Jakie mmr potrzebne by wyskoczyc z s3 do s1, pozdrawiwm :-)

http://www.op.gg

Wybierasz region i wpisujesz nick.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...