Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zbugować Mape Za Premke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Powiem wam jak zbugować mape za premke nie trzeba żadnego hacka ani premki wystarczy stworzyć sobie rooma(pokój gry).Wpisujemy nazwe rooma jaką chcemy ile ma byc maksymali graczy to też ile chcecie i jak już jesteśmy w roomie to ustawiamy auto start na ON i czekamy aż wejdzie paru ludzi np. 2-2 i mówicie np. jeśli jesteście w servie zagranicy to pisać Wait do not go out a jeśli będzie polak to wiadomo czekaj nie wychodz poczekaj aż wejdzie jeszcze paru tam ludzi,i jak wejdzie tam 2-2 lub 4-4 albo 9-9 no może być różnie i odliczają nam się sekundy od 20 do 1 i start mamy mape za premke wybieramy jaką chcemy np. KHALI,CADORO,KHYBER ja zbugowałem nie raz KHALI xD a oni lol lol lol lol lol serio mówię to działa o 100%.

Jakby co to nie mówcie ze wy to znacie i nie nabijajcie wtedy takie posty ja to znam po co???zatrzymaj to dla siebie to jest dla nowych i dla tych co nie wiedzą.

Macie jakieś pytania pisać.

Pozdro

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

Nie kumam o co chodzi na khalil włazisz bez premki o.O

przecież bez premki można wejść na każdą mapę ty nie grałeś w warrocka ? nie wiem w czym te zdziwienie

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

przecież bez premki można wejść na każdą mapę ty nie grałeś w warrocka ? nie wiem w czym te zdziwienie

O co chodzi z tym trickiem bo podał na przykładzie khail

Opublikowano

zastosuj sie do instrukcji ktora podal te extra poradnik :P:P:P:P:P a wejdziesz w kazda mape.

jednak widac ze bardzo malo wiesz na temat warrocka :)

Opublikowano

zastosuj sie do instrukcji ktora podal te extra poradnik :P:P:P:P:P a wejdziesz w kazda mape.

jednak widac ze bardzo malo wiesz na temat warrocka :)

On to chaotycznie tak napisał że nic nie kumam <_<

Opublikowano

On to chaotycznie tak napisał że nic nie kumam <_<

Robisz rooma, ustawiasz jaką chcesz mapę na premium typu khali, khyber.. i normalnie jak nie masz premium to nie wystartujesz, ale jak w opcjach rooma ustawisz na autostart, to jak będzie odpowiednia ilość ludzi na roomie to zacznie się odliczanie od 20 sekund od zera i wystartujecie daną mapę na premium :)

Prościej się chyba tego nie da wyjaśnić ;)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

hehe auto start : ON minimum 3 ludzi z jednej i z drugiej czekasz 20 sek i jedziesz w khali :P albo harbor_ida czy inna members onli proste i bez gadania :P :D twiksnijmy to razem :P :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

up no właśnie ale jakoś inni rozumieją to i napisałem żeby nie pisać że ktoś to zna jak ten zapinator ,bo to dla nowych i dla tych co nie wiedzą o tym bo jak przeglądałem niektóreś tematy to widziałem jak się pytali jak to zrobic.

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

Straszna historia znana od wieków ale dam + za same dobre chęci ;p

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

OK za kumałem a co do autora to pierwszy raz widzę taki trick nigdy go nie widziałem i przydatny masz plusa :D

GOOD JOB

Jak go nigdy nie widziałeś to grasz góra 1 tyg w warrocka

1325845644-U48159.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...