Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie grajcie na BoLu (BAN)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostrzegam ,aby nie grac na BoLu ,gdyz sypia sie bany. Dostalem juz ja i paru moich kolegow. Nikt z nas nie uzywal exploitow . To chyba oznacza koniec ery BoLa :(

Opublikowano

Marny troll. Pics or didn't happen.

Nawet jak wrzuci skrina to i tak pewnie jakieś gówna z painta albo ban za flame innego konta.
Opublikowano

ja nakurwiam rankedy 2 dni 5 pent i kosze 

O cholera, widzę kozak jesteś, że na BoLu potrafisz penty wbijać. Szalony. Widac, ze masz skilla. Osobiście jestem przeciwko BoL'owi. Szczególnie wkurwia mnie na yasuo. Wylatuje z krzaków Q morgany - do pokonania drogi do yasuo ma z 0.25 - moze mniej sekundy a on tarczę daje. Perfidne BoLe. Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia co daje Wam używanie BoLa - satysfakcję :) ? Uważam, że to co pisze @topic może być prawdziwe. Jeżeli grasz nieostrożnie mogą wejść bany - dla mnie - dobrze :P

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Zbyt piękne by było prawdziwe atm :(

O cholera, widzę kozak jesteś, że na BoLu potrafisz penty wbijać. Szalony. Widac, ze masz skilla. Osobiście jestem przeciwko BoL'owi. Szczególnie wkurwia mnie na yasuo. Wylatuje z krzaków Q morgany - do pokonania drogi do yasuo ma z 0.25 - moze mniej sekundy a on tarczę daje. Perfidne BoLe. Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia co daje Wam używanie BoLa - satysfakcję :) ? Uważam, że to co pisze @topic może być prawdziwe. Jeżeli grasz nieostrożnie mogą wejść bany - dla mnie - dobrze :P

Trzeba się dowartościować jakoś, chociaż w grze mają szansę ;3

Opublikowano

Zbyt piękne by było prawdziwe atm :(

Trzeba się dowartościować jakoś, chociaż w grze mają szansę ;3

TSA... Moj kolega wbił platynę na bolu i sie podnieca. Nie rozumiem jaką satysfakcje daje gra na bolu?

Pomyliliście działy panowie. To nie dział płaczu nad BoL-em.

Top@ Można śmialo grać. 

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

to nie daje satysfakcji z samej gry, a z wygranej. ostatnimi czasy w lolu chodzi jedynie o wygraną, i to właśnie ona daje ci satysfakcję. i nie traci się jej gdy wygrasz, nawet gdy pomagałeś sobie cheatami ;) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...