Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol coś szwankuje spacja nie pracuje płynnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Bola mam pobranego do tego wszystkie najprzydatniejsze  biblioteki  używam libupdate komputer mam  dobry wyciągam  140 fps  ale mam ustawione na stałe 80 lecz gdy trzymam spacje nie czuje tego jakby mi on płynnie działał dodam że mam free usera więc nie liczę na cuda skrypty nie przesadzam zazwyczaj  Last hit + skrypt do postaci  Ryze , Little Anie itp. Gdy gram i trzymam spacje to czuje zwieszki i nie podążanie za postacią.  Druga sprawa jeżeli skrypt ma wbudowany orbwalking  ten do last hitowania a ja chciałbym używać swojego to jak to ustawić aby mi fajnie działało ?Ostatnie już pytanie jakie skrypty polecacie dla platyny  oczywiście gram jak platyna a chciałbym wbić sobie diament dla otoczki i czy free userem jest na to szansa ? 

@Edit Obawiam się że to może być wina FGE tam gdzie mam ustawione unikanie skili mam spacje i możę to mi koliduje w combo ? jak najlepiej skomponować last hit + fge + np ryze 

Opublikowano

SAC:Reborn+Ryze The Rogue Mage+FGE. Wszystko na standardowych ustawieniach jedynie przycisk pod farme zmieniony zeby nie kolidował z innymi i dziala normalnie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

testowałem ten skrypt do ryze i powiem bajka wali combo super tylko teraz nie wiem czy burst czy long lepsze problem też mam nie wiem jak sie zachowywać na liniach  czy używać mixed mod czy to sie wgl używa  bo ja zawsze last hit  i push a mixed zawsze pomijam. dziś biorę się za testowanie innych skryptów co do adc  który skrypcik tristany i vayne polecasz ? Na mida coś ciekawego oprócz orianny o której czytałem dużo już tematów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...