Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LCS

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w lola od sezonu I, albo 2 (ale licząc czas, ktory spędziłem w tej grze to byloby to z 6  miesięcy, dopiero w styczniu czy w grudniu wbilem 30 lvl pierwszy raz)  i nigdy nie ogladalem LCS. Kazdy to oglada, jakies fanatiki, rokaty, ja w ogole nie ogarniam o co chodzi. Gdzie to oglądac i kiedy z polskim komentarzem? O co w tym chodzi? Turniej jakiś? Kto go wygrywa? Naucze się grac ogladajac streamy? Ale zalezy mi na polskim komentarzu koniecznie, bo nie umiem angielskiego. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

esl streamuje, możesz nauczyć się trochę mechaniki, ale na solo q Ci nie pomoże w 100% , jest to coś w stylu turnieju, rozgrywki są co tydzień, dzieli się na splity czyli jakby sezony, bierze udział 8 drużyn 1-6 są bezpieczne, 2 ostatnie musza walczyć o pozostanie z 2 pierwszymi drużynami z Coke Challenger Series. Pierwsze dwa miejsca dostają się do Worldów - międzynarodowych rozgrywek lola - gdzie np. drużyny NA (ameryka) walczą z druzynami europejskimi chińskimi koreańskimi i jeszcze tam jakimiś, jakieś tajlandzkie coś chyba.

jest NA LCS, EU LCS, OGN CHAMPIONS KOREA (wiadomo, koreańce czyli najlepsza rozgrywka gwarantowana), LPL CHINA, GPL Southeast Asia

Koreańce produkują najlepszych mechanicznie graczy, takie moje zdanie. Szczególnie AD Carry - to jakby ich domena.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Zobaczysz lcs na twitch.tv w grze Lol, zawsze około 100 000 ludzi ogląda, a z polskim komentarzem to musisz trochę poszukać niżej, około 2 000 oglądających. Nazywa się coś takiego jak : lcstv_pl

Opublikowano

Zobaczysz lcs na twitch.tv w grze Lol, zawsze około 100 000 ludzi ogląda, a z polskim komentarzem to musisz trochę poszukać niżej, około 2 000 oglądających. Nazywa się coś takiego jak : lcstv_pl

Jest sens teraz zacząc oglądać? Nie przegapiłem za dużo?

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...