Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dobre a co zle

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;)

Ostatnio 90% Rankedow wygrywam kayle, spodobala mi sie i z gifta wypadla nawet skorka ( legenda )..
Powiecie co zmienic w buildzie i ocenicie czy dobrze staty w brazie? ;_;

Gry pokazane kolejno grane kayle.

bw482b.jpg

ty63ph.jpg

Dodam ze takim buildem zrobilem z 2 quadry i pare tripleow..

Skladam pierw - Zab nashora -> Rabadon -> Huragan -> Kosa statika -> Berlo ( te co na ss 1 ) -> Klepsydra

Opublikowano

Kayle jest obecnie miernym pickiem. Jak jesteś w brązie to tam soraką moge carrować giere. Mainuj kassadina, do brązu nie doszedł jeszcze jego ban wave a jest cholernie op.  Build na kayle to raczej:

-buty na pene

-nashor

-huragan

-rabadon / dfg / zhyonia

-dfg / rabadon / zhyonia

-sytuacyjnie np. banshee / lich bane 

ogólnie miałeś w miare ten build xD tylko te buty xD jak juz chcez grac bez butow to buduj cos co dodaje mova np trinity (które raczej do niej nie pasuje) lub lb tak jak wyzej

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Kayle jest obecnie miernym pickiem. Jak jesteś w brązie to tam soraką moge carrować giere. Mainuj kassadina, do brązu nie doszedł jeszcze jego ban wave a jest cholernie op.  Build na kayle to raczej:

-buty na pene

-nashor

-huragan

-rabadon / dfg / zhyonia

-dfg / rabadon / zhyonia

-sytuacyjnie np. banshee / lich bane 

ogólnie miałeś w miare ten build xD tylko te buty xD jak juz chcez grac bez butow to buduj cos co dodaje mova np trinity (które raczej do niej nie pasuje) lub lb tak jak wyzej

co ty pierdolisz? ban kassadina nigdy chyba z brązu nie wyszedł, jak i z większości pozostałych dywizji, a co dopiero nie doszedł

Opublikowano

tak tak, ja natomiast myślę, że te noobki są w bronzie przez ciebie ;|

maxuj E, potem W, potem Q.

Nashor 1st item, rabadon 2, runaan 3, buty między nashorem a rabadonem - berserki i generalnie to tyle starczy. jak dalej sie pociagnie gra to void staff lichbane albo jakies guinsoo rageblade

167161466687770313241.png

Opublikowano

Twój bulid nie jest taki źły ale zawsze kupuj buty jeżeli ich nie chczesz to pod koniec gry kiedy będziesz miał full bulid to wtedy sprzedaj jeżeli chcesz. I moim zdaniem max e potem q(slow)

(Ciekawostka-zawsze maxuje się pierwszego ulta) xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...