Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po 1.5 miesięcznej przerwie od BOLa postanowiłem dzisiaj po raz kolejny kupić VIPa na 30 dni. Jednak jak to przed kupnem jakiegoś cheata sprawdziłem fora no i wielkie tematy z antycheatem Riotu - wiem, że jest zbypassowany. Stąd moje pytanie: czy jest sens pchać się w BOLa na 30 dni (nie wiemy ile czasu po next update BoL nie będzie zdolny do używania). Jak wiadomo nie chcę zapłacić za BOLa, poużywać go kilka dni i później czekać jak ew. admin po raz kolejny zbypassuje antycheata - w innych grach właściciele cheatów, czy innych rzeczy po prostu na czas kiedy ich cheat jest wykrywalny, albo nie działa "zamrażają" lub dodają stracone dni (jak wiemy w BOLu tak nie jest).

Więc jakie jest Wasze zdanie?

PS. Ja naczelny anty-RITO nakładam zakaz wypowiadania się w tym temacie dla cebul typu BoL jest feeee, jak możecie na tym grać itp. Nie stać Was? Idźcie do roboty, albo dalej używajcie wersji free, ale na mpc wypisujcie jacy to anty jesteście.

Pozdrawiam gorąco mych kompanów.

Opublikowano

Opłaca się kupić. PS aktualizacja po patchu ponoć to zaledwie dzień, później sobie nadrobisz gry :P. Admini zbypassują program ponownie jeśli będzie taka potrzeba, więc nie ma potrzeby denerwowania się.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Przy okazji zapytam: orientujesz się czy evadeee i któreś z popularnych skryptów do champów są aktualnie "wyłączone z gry"? Mam tutaj na myśli bugsplaty. Oczywiście posprawdzam skrypty, które używałem te 1.5 miesiąca temu, ale zawsze fajnie jest wiedzieć coś więcej także o innych skryptach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...