Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KoxMod

Skoxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cała prezentacja bije w oczy. Nie da się tego czytać. Błędy ortograficzne... 

Sorry, ale prezentacja to wizytówka serwera. Nawet nie dałem rady przeczytać całości...

Pozdrawiam.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Wiesz 500 widzów się nie liczy.... Ogólnie całość wygląda jak z dupy.

Wiem bo to nie jest prezentacja na publiczne serwery kto nie chce nie musi czytać mam to gdzieś co myślą ludzie o tej prezentacij. To jest tylko ogłoszenie o serwerze. :)

Cała prezentacja bije w oczy. Nie da się tego czytać. Błędy ortograficzne... 

Sorry, ale prezentacja to wizytówka serwera. Nawet nie dałem rady przeczytać całości...

Pozdrawiam.

Bije ci po oczach no ciekawe.

Opublikowano

Tak - bije. Zauważ, że dałeś ogromną czcionke, co utrudnia szybkie czytanie. Im wolniej czytam, tym mi się odechciewa. Im jest więcej błędów - tym bardziej mi się odechciewa. 

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Tak - bije. Zauważ, że dałeś ogromną czcionke, co utrudnia szybkie czytanie. Im wolniej czytam, tym mi się odechciewa. Im jest więcej błędów - tym bardziej mi się odechciewa. 

No czuż dobra to zrobie to inaczej prosze nie pisać pod tematem bo faktycznie temat się nie udał prosze o zamknięcie tematu jutro stworze inną prezentacje bo dziś ją robiłem na odwal się  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...