Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z padem od PSX

Merlis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zakupiłem przejściówkę do w/w pada i chciałem zagrać w fife 14 na  PC . Wszystko ok , tylko są dwa problemy sprint jest na R1 a kontrola tempa na L1, a chciałbym to zmienić na R2 i L2.Drugi problem to
że triki można wykonywać bez kontoroli tempa.

Opublikowano

Witam , zakupiłem przejściówkę do w/w pada i chciałem zagrać w fife 14 na  PC . Wszystko ok , tylko są dwa problemy sprint jest na R1 a kontrola tempa na L1, a chciałbym to zmienić na R2 i L2.Drugi problem to

Kontrolę tempa ze sprintem zmienisz po prostu w ustawieniach sterowania, zaś że triki wykonujesz bez kontroli tempa - każdy tak ma w tej fifie.

OIE6isU.png

Opublikowano

Witam , zakupiłem przejściówkę do w/w pada i chciałem zagrać w fife 14 na PC . Wszystko ok , tylko są dwa problemy sprint jest na R1 a kontrola tempa na L1, a chciałbym to zmienić na R2 i L2.Drugi problem to

W ustawieniach zmienisz sobie sprint itd. Co do kontroli tempa, to bardziej zaawansowane tricki potrzebuja go, ten mniej (balans cialem itp.) mozna wykonac bez kontroli tempa.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Chodzi o to ,że  bardziej zaawansowane triki działają bez kontroli tempa :P (ruletka , gwiazda). Jeszcze jeden problem , gdy skonfiguruje x360ce i przerzuce pliki , wywala fifę ...

Opublikowano

Chodzi o to ,że  bardziej zaawansowane triki działają bez kontroli tempa :P (ruletka , gwiazda). Jeszcze jeden problem , gdy skonfiguruje x360ce i przerzuce pliki , wywala fifę ...

Ruletka to zaawansowany trick xD?

x360ce dajesz do folderu game?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Wszystkie 5 plików oprócz samego programu.

Edit: Już naprawiłem po zabawie z Comodo :P
 (P.S.: Czy jest możliwe w karierze rozwinięcie zawodnika powyżej jego potencjału wg.sofifa.com?)

Opublikowano

Wszystkie 5 plików oprócz samego programu.

Edit: Już naprawiłem po zabawie z Comodo :P

(P.S.: Czy jest możliwe w karierze rozwinięcie zawodnika powyżej jego potencjału wg.sofifa.com?)

Tak

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...