Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KV-1

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnio... znaczy ostatnio xD. Dzisiaj w ciągu około 40 bitew miałem okazję zobaczyć około 25 razy palącego się KV, czy mi się wydaje czy on bardziej się zaczął palić ?

Opublikowano

Tyle razy się pali KV-1S. Jak się wyjeżdża bokiem gdzie jest dość duży zbiornik paliwa to co się dziwić. :)

Nie mówię tu o siemce lecz o KV-1

Opublikowano

Tyle razy się pali KV-1S. Jak się wyjeżdża bokiem gdzie jest dość duży zbiornik paliwa to co się dziwić. :)

Czy ty k***a widzisz, że on pisze o kv-1 ?

Nic nie było robione, chyba, że ninja nerf jakiś.

Może szykują już go do 9.3 :D

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Czy ty k***a widzisz, że on pisze o kv-1 ?

Nic nie było robione, chyba, że ninja nerf jakiś.

Może szykują już go do 9.3 :D

Grzeczniej.

Chodziło ogólnie mi ogólnie o KV.

Opublikowano

KV-1S był produkowany na podwoziu KV-1 zostały wprowadzone tylko niewielkie zmiany w kadłubie :] Jak ja gram to udaje mi się podpalać KV-1 w te samo miejsce co KV-1S(szybki)

Opublikowano

Nie było żadnych zmian, może po prostu 25 razy trafiłeś na tego samego nooba który ciągle wyjeżdża w taki sposób by go zapalili? :D

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Pytanie z innej beczki ale dotyczące kv1 

Co się z nim stanie jak kv1s zostanie przeniesiony na 5t ? 

Z KV-1 nic.

Opublikowano

Nie było żadnych zmian, może po prostu 25 razy trafiłeś na tego samego nooba który ciągle wyjeżdża w taki sposób by go zapalili? :D

Raczej nie możliwe, że trafił na tego samego gracza. Po prostu niedoświadczeni gracze wyjeżdżają bokiem, a przez to się zapalają i do tego nie wożą gaśnicy.

Opublikowano

Raczej nie możliwe, że trafił na tego samego gracza. Po prostu niedoświadczeni gracze wyjeżdżają bokiem, a przez to się zapalają i do tego nie wożą gaśnicy.

Kyra noo... napisałem to w żarcie ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...