Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na którym chciałbyś grać

ShadoW KilleR

Jaki mod jest twoim ulubionym?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki mod jest twoim ulubionym?

• SkyBlock
    • Frakcje
    • SkyWars
    • PVP
    • Creative
    • Free Build
    • Survival Games
    • Parkour
    • Wszelkiego rodzaju strzelanki typu Paint Ball, Guns itd
    • Minigames czyli gry typu Kalambury, Mob Arena, The Wals itd
    • Role Play
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam do was pytanie, mianowicie na jakim serwerze chcielibyście w tym momencie grać?

Jaki mod, jakie dodatki, co sprawia że stwierdzacie, WOW ten serwer jest super?

Piszcie i głosujcie, jeżeli nie dodałem jakiegoś trybu to piszcie w postach :)

Opublikowano

Po co tworzysz ankietę skoro i tak nie zrobisz serwera?

@av

Jak już to serwer na modach przygodowych. Jednak zagrałbym jeszcze nie sg ale z własnymi mapami.

Opublikowano

Ja uwielbiam servery typu survival games :) Chętnie bym zagrał na jakimś amatorskim (np żeby być w topce :))

Nie pogardziłbym również serverem FreeBuild :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ostatnim razem zachciało mi się pograć na SkyBlocku, szukałem jakiegoś z super eventami, dropu z cobblestone, ogarnięta administracją i dorosłą. I takiego nie znalazłem ! Jakby taki serwer znowu istniał, ponieważ kiedyś na takim grałem, nerdziłbym cały dzień na nim :D

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Uczeń
Opublikowano

Tak sobie myślę, że zagrał bym sobie chętnie na serverze sg, z jakimiś nowymi mapami... I nie chodzi mi tutaj o jakieś kicz mapy zrobione przez 10-latka w 5 min, tylko o czymś takim na czym grało się pierwotnie. Chyba się za to wezmę. ;)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Wiec zacznijmy od tego ze zrobil bym tak jak kiedys na Xpiration. Specjalne dzielnice z dzialkami. Roznorodne swiaty. Swiat minerałów. Swiat Zabaw (PvP, Parkour, SG, MiniGames'y) Swiat SkyBlock. A co spowodowalo utrate graczy? Kombinowanie i bezsensowne dodawnie nowych trybow itd.

1j90lz.jpg

Opublikowano

Z serwerem nie można przesadzić. Jest serwer RPG to po co tam dawać parkour ? To jest chyba największy bląd. Kolejny to lagi ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...