Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sposób Na Kase

rafiko1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w tym tutorialu chciałbym przedstawić Ci wypróbowany sposób na kase !

Trzymajcie się punktów , a napewno dziennie zarobicie ok.5g !

1.Ściągnij hack hxxp://www.mpcforum.pl/topic/114735-4story-freevip-hack-by-expo-botter/ | xx=tt .

2.Włącz funkcje : speedhack na pół , invisible , onehit , nomiss .

3.Z wioski treningowej udajemy się na boss'a Zeprokana (zakładam , że znasz drogę) .

4.Zaczynając od 1ch przechodzimy do ch8 zabijając Zeprikana .

5.Kiedy już lootniemy 10łez udajemy się do wioski treningowej .

6.Otwieramy nasze łzy [z 10łez powinino polecieć chociaż jedno zaproszenie na bitwę(mocne)] .

7.Udajemy się na ową bitwę .

8.Zabijamy potworki .

9.Kiedy mamy pełne plecak/plecaki włączamy opcję w hacku handler-hack (czasami nie wchodzi , wtedy zabijamy potworki próbując jeszcze raz) .

10.Powtarzamy podpunkt 8&9 do puki nie uzyskamy pożądanej sumy .

To , ile tak naprawde zarobicie zależy od szczęścia (dropniętych itemków)

Jeżeli nie wiecie jak się dostać na bitwę piszcie !

Mam nadzieję , że pomogłem ...

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Ehh a levelbot ?? zapomniałeś o czymś on sam czasem zarabia 5G na godzine

Ps. z 10 lez powinno lotnąć chociaż jedna narwa ? mi z 25 nie poleciała żadna xD

52287137559562145640.png

Opublikowano

AdamS12 nie poleciało Ci zaproszenie , bo pewnie otwierałeś łzy ze zwykłych potworków . Zazwyczaj otworzenie takiej łzy kosztuje od 200 do 500brązu , zaś otworzenie łzy z np. zeprikana kosztuje w okolicach 15-20srebra . Z łez zwykłych potworków masz może szanse na narwashi mocne ok. 2% , ja otworzyłem z 50ich i nic , ale z łez zeprikana miałem 10 i poleciało 1 , oszacuje to na ok.15-25% ...

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

ze zwyklego mobka moze co jedynie wypasc narwa ale słaba i to jesli dobrze pamietam dopiero od 70lvl w zwyż.. a mocna wypada tylko z mobow.. a poradnik do niczego bo o tym ze na narwashi mozna niezle sie dorobic to mozna z innych postow sie dowiedziec.. podsumowując.. DNO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...