Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cały czas ban chat na te samą ilość - bug?

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem raz bana na chat na 13 gier, "skończyłem" go, zagralem jedną gre, było wszystko ok. Po tej jednej grze znowu ban na 13 gier, "skończyłem" go, zagrałem jedną grę na której NIC nie pisałem, znowu ban chat na 13 gier, skończyłem, zagrałem NIC NIE PISZĄC i teraz znowu na 13 gier. O co z tym chodzi? już powoli się przyzwyczajam do gry bez chatu..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Dostaniesz kilka raportów za nic, tzn negatywne nastawienie, flamewar, toksyczny język a ban przychodzi z automatu. Musisz czekać aż SR zrobią wtedy trybunał będzie i to on będzie dawał kary nie automatyczny system RIOTu. Jeszcze pozostanie Tobie napisać do supporta ale nie wiem czy nie odpiszą znowu z automatu.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

13 gier.. ziomeczku to jeszcze nic. 

W moim przypadku były takie bany: 70gier,30gier,110gier i wczoraj dostałem na 300 gier! 

Riot naprawde spierdolił sprawe z tymi automatycznie przyznawanymi banami.

W tym systemie chodzi o to, że jak dostaniesz dowolnego reporta od gracza (niestety liczą się też reporty typu: he didn't write gg) to dostajesz blokade na chat.

Opublikowano

Nic nie zrobisz, te żydowskie nerdy mogą cię zreportować za to, że np. wycarrowałeś mecz (przeciwnicy)

Poprostu przyzwyczaj się jak ja, do nie używania chatu (na początku bedzie ciezko, to okropne uczucie gdy możesz zwyzywać swoich tylko raz na 4minuty)

Pasjonat
Opublikowano

3 dni temu miałem tak samo i dostałem na 13(bo dostałem w tej grze 2 honory), btw: reportowaliśmy typa z enemy za to, że wyzywał Polaków- napisałem mu na allu, że za to będzie miał bana i on potem pewnie każdemu z nas dał reporta xD i dostałem akurat bana. Po rozegraniu 13 meczy gdzie ani razu nie pojawiło mi się info, że ktoś mnie zreportował dostałem na 43 mecze :/ Czy jak je zagram to będzie insta ban na jeszcze więcej?

.

Opublikowano

2xup To jest właśnie najgorsze to raz na 4 minuty, ale jak naprawdę będzie źle to ten czat raz na cztery minuty będzie zapchany obelgami :D Mam tak samo tylko że zawsze dostaje na 13 ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Czyli trzeba czekać aż po prostu rito coś z tym zrobi? ..

Jak tylko wznowią trybunał do działania ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

@Rorschach

Jestem plat1, uwierz mi da się ;) wydaje ci się że gold to nie wiadomo co, a wszystkie te dywizje poza d1/challenger to takie same gówno

W D1 też się znajdzie kilka(naście) gówien.

@top

Musisz czekać, aż ogarną trybunał, nic innego nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...