Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Pisze z takim zapytaniem, nt. słuchawek.

http://www.neonet.pl/cooler_master_storm_ceres_300.html

i

http://www.neonet.pl/philips_shg7980_10.html

Chodzi o basy i jakość dźwięku itp. Tylko nie wiem które z tych wybrać. Możecie mi wypisać różnice (np. które mają mocniejsze basy itp.) i napisać które są lepsze? Z góry dzięki, słabo znam się na tych parametrach

Opublikowano

Za te cenę możesz miec fatality które jak włączyłem sobie Hardbass i dałem wszystko na full to mi dosłownie uszy latały a mikrofon też jest niezły. Ogólnie to 2

Opublikowano

Japier.ole. Nie chce waszych jakiś fatality. Wszyscy sie nimi zachwalaja, a sa setki lepszych od nich, chociazby Creative draco i inne w cenie 150zł+ ...

Opublikowano

No to sobie je kup.. Tyle w temacie. Ja zostanę przy fatalitach.

fatality są slabe, w tej cenie mozna lepsze znaleźć

XrgAYyk.png

Gość malutki688
Opublikowano

ja bym bral drugie, tmybardziej ze maja skorzane poduszki (przyjemniejsze dla ucha, no i latwiej sie czysci)

Opublikowano

te 2 jak juz napisal kolega wyzej, latwe do czyszczenia, lepsza jakos, lepszy dzwiek ;)

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Obydwie słabe. Do słuchania muzyki itd to wziąłbym Maxell Retro DJ, które jak na swoją cenę grają na prawdę dobrze. Na pewno lepiej niż te co podałeś. Podaj określony budżet, to znajdzie się coś sensowniejszego.

Po czym sugerujesz, że słabe? Zgaduje, że ich nie miałeś

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jezu, logitechy i razery to ponad 200 zl, ja akurat tylu nie mam. Ja szukam słuchawek z mikrofonem, do ok. 120 zl i nie chce jak cos tych fatality. Ludzie lubia je i wybieraja, bo fajnie wygladaja. Sugeruje, ze ludzie raczej kupuja 'oczami', i potem wmawiaja sobie, ze kupili cos pro elo mocnego. jak juz sugerujecie, to sugerujcie takie, ktore sa w neonecie i mediaexpert, bo w miescie moim sa te sklepy. Tak btw, kolega moj ma Manta mm61. sa one czegos warte?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...