Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran podczas filmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam taki problem: gdy odtwarzam filmy W INTERNECIE

nie ma obrazu (czarny ekran) , lecz dźwięk jest. Dzieje się tak tylko w niektórych filmach (o dziwo). Szukałem w internecie i coś tam znalazłem, że to przez to, że telefon nie może odtworzyć filmów w wysokiej jakości, albo, że telefon 'nie wyrabia'. Czy to prawda? Może to inna przyczyna?

8654014495912661120289.png

Opublikowano

a skąd mamy wiedzieć nie wiedząc o jakim telefonie piszesz !

może tylko brak kodeków , ściąg MXPLAYER on ma wszystko do filmów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Eh, w końcu znalazłem jaki kodek mam zainstalować, Armv7 NEON. po kliknięciu na przycisk w ustawieniach (gdzie pisało ze mam zainstalować ten kidek) przeniosło mnie do xda. przypomniałem sobie, ze

przecież w sklepie play widziałem ten kodek wiec zainstalowałem go ze sklepu. Nic nie zmieniałem po prostu zainstalowałem. Po próbie odtworzenia filmu pojawia się błąd z kodekami Spróbowałem wiec pobrać z xda i wykonać tamte instrukcje ale i tak nie działa. Co robię źle? Samsung galaxy young s6310 Android 4.1.2 JB

8654014495912661120289.png

Opublikowano

Może po prostu film jest zbyt wymagający lub ma za dużą rozdzielczość z tego co wiem to SG Young ma 320x480. Być może że grafika też zbyt słaba. Pozostaje tylko obejrzeć ten film na komputerze :)

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...