Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z bryłkami na PangeaYT2

qq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za gość. :) Nawet nie wie ,a się wypowiada ,by nabić posty. W dupie byłeś gówno widzialeś. Działa sprawdzane o 19:40 :x

Sprawdzane o 19:40 - post napisany 18:50 ... well done :D

@Edit:

Nieważne. MPC ma czas na Anglię chyba ;)

Opublikowano

tak raczej nikt ci nie powie jeżeli masz nick który nie określa płci to zmień na babkę i zacznij coś tam pisać z formie żeńsko osobowej (czyli pisz jakbyś był dziewczyną) do tego co zna bug jak trafisz na jakieś german neo kid 12lat +  to

wiesz jak działa miłość przez kabel i to jeszcze w metinie zapodasz pare tekstów  to dziecko ci powie wszystko + możesz od niego kasy wydębić ...

wiem że to głupi pomysł ale mi się udało do na serverach które i tak upadły ale widziałem

EvoraMT2 (bug z Urielem )

OvensMT2 (bug z sztabkami)

PandoraMT2 ((nie upadł) bug z kołem fortuny był ale go naprawili już ale mam tyle SM że do końca gry mi wystarczy :))

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Działa to chyba na takiej zasadzie jak zmiana wartości yang na handlu.Musisz pokombinować.I chyba osoba, którą chcesz oszukać nie może pierwsza zaakceptować handlu.

Opublikowano

dajesz np 15 bryłek na handel i dajesz akceptuj rozdzielasz 14 bryłek dajesz w inne miejsce niż było i 1 zostaje w tym samym miejscu i po sprawie on akcpetuje ty masz 14 brył + item :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...