Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Intro][YouTube] BossBTS

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291647-U247153.png

Tematyka:PropS
Wysokość:---
Szerokość:---
Jakość:W miare żeby ładnie wyglądało dla oka
Kolorystyka:Błękitna
Dodatkowe informacje od zlecającego:Praca związana z metin2, najlepiej ninja który coś robi i napis PropS i fajne zakończenie, nie ważne ile czasu trwa ale myślę równiez żeby nie było aż za bardzo długie tak jak na intro
Materiały do wykorzystania:---
Wynagrodzenie:5 plusów dziennie przez cały tydzień

1373291863-U247153.png

Tematyka:PropS
Youtube nowe/stare:Nowe
Wysokość:Tak jak na tło na YT
Szerokość:Tak jak na tło na YT
Kolorystyka:We własnym zakresie
Dodatkowe informacje od zlecającego:Chce aby na tle znajdowało się coś związane z grą metin2 oraz mój nick PropS umieszczony w dwolonym fragmencie, oby ładnie wyglądało
Materiały do wykorzystania:---
Wynagrodzenie:5 plusów dziennie przez cały tydzien

Nie mam pojęcia jak zmienić to żeby były obrazki.. jeśli można proszę o zmianę moderatora działu bo są /center itp a nie obrazki i to jakie powinno być. Dziękuję :)

Opublikowano

Jako jedyny poświęciłeś czas mojej pracy, 10 plusów dziś oraz jutro, jesli nie dam jutro dam w inny dzień.

Jako że nikt aktualnie pracy nie wykonał Azb3st^ 20 plusów już dałem i 10 przed chwilą również.

Dziękuję, Azb3st^.

Opublikowano

może zrobię jeszcze to intro , ale się nie wypłaciłeś bodajże ^^

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Up,jeśli chcesz zrób, dałem obiecane 20 +, mówiłem że tyle dam + jako bonus że nikt nie wstawił innej pracy dziś daje 10 plusów łącznie 30 plusów za pracę, prosze, zaplata za prace i dziekuje za wykonanie  + czekam na intro jesli uda ci sie zrobic :D

Nakręć intro dam 5 + dziennie przez cały tydzień :)

Uwaga: Intro ma nie ma zawierać metina2 ma zawierać poprostu przedstawienie mojego kanału nie ma to być związane z żadną grą, pomysł wymyślcię sami. Ma to poprostu przedstawić w jakiś fajny sposób filmik jaki będę nadawał nie zaleznie z jakiej gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...