Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lissandra, da radę wygrać mida?

WideX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się Lissandra od zawsze kojarzy z topem, może dlatego, że w większości tam nią grałem, ale na midzie też daje radę całkiem nieźle, łatwa farma z Q, snare z W, escape na ogromny zasięg z E/również doskok do wroga aby go zburstować, no i ult, albo rzucasz na siebie albo na wroga wbijając mu przy tym spory dmg, myślę, że sobie poradzi i warto sprawdzić ;)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że da. Świetna na lini, a w TF robi pogrom ;))

+harras

+slow

+stun

+escape

+teleport

+może rzucić ulta na siebie, dzieki czemu nie można jej nic zrobić ~ E fizz'a

+jedna z lepszych postaci w TF

+co kilkanaście sekund free spell

Opublikowano

Lissandra jest świetna na midzie i na topie. :) Ma dużo CCków, jak na taką postać. Posiada escape, mini-Zhonyię na ulcie. W teamfightcie może zrobić sieczkę, jeżeli odpowiednio się nią gra. :]

Opublikowano

gralem z niejedna lissandra ktora w tf'ach robila pogrom. snerowala caly team dzieki czemu jej sojusznicy mogli nas spokojnie dobijac. ona od zawsze wydawala mi sie dobra, ma escape i na combo adc powinien zawsze padac. 

poza tym ostatnio dostala buffy wiec sadze, ze jest teraz jak najbardziej oplacalna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...