Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby bol detected?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby bol detected?
http://botoflegends.com/forum/topic/31229-bol-detection-patch-413/

http://i.imgur.com/BxmDhsK.jpg 
Zdj z tamtego tematu który został usunięty
Coś zostało dodane które ponoć skanuje moduły(?) i wykrywa integrowanie w gre programów firm 3.
Co wy o tym myślicie fake czy jednak RITO coś zrobił z bolem?

@Edit
dorzucam nowy temat :
http://botoflegends.com/forum/topic/31232-bol-detection/

<3

Koza Gold

Opublikowano

Niby prawda lecz wejdzie to w życie dopiero po patchu wiec jak na razie można grać z tego co mi wiadomo ale jak już wejdzie jakiś mini patch to już bał bym się odpalać BOL'a :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Niby prawda lecz wejdzie to w życie dopiero po patchu wiec jak na razie można grać z tego co mi wiadomo ale jak już wejdzie jakiś mini patch to już bał bym się odpalać BOL'a :)

wyjdź, widzisz 4.13 w drugiej linii tekstu?

Opublikowano

wyjdź, widzisz 4.13 w drugiej linii tekstu?

Odsyłam do 3-ciej linii tekstu wiec nie bądź taki hop do przodu kolego :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Odsyłam do 3-ciej linii tekstu wiec nie bądź taki hop do przodu kolego :)

nie bądź sto lat za murzynami, Husky mówił o tym już dawno na sb

Opublikowano

Jak dzisiaj grałem na bolu to co jakiś czas na czacie wyskakiwała liczba 3 na pomarańczowo

Bez też to wyskakuje , spokojnie na razie można jeszcze grać.

Opublikowano

nie bądź sto lat za murzynami, Husky mówił o tym już dawno na sb

Nie wiem co Ty do mnie gadasz ;d Mówie fakty... Dopiero po małym patchu bol powinnien być detected a jak narazie nie jest :) Ktoś tu ma problemy z angielskim

Czego nie rozumiesz w zdaniu ?

Husky has confirmed that the detection they have found so far is not currently active and will most likely need a minipatch to activate. We advise all users to take care for now maybe just lay low until the admins can clear everything up.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Nie wiem co Ty do mnie gadasz ;d Mówie fakty... Dopiero po małym patchu bol powinnien być detected a jak narazie nie jest :) Ktoś tu ma problemy z angielskim

Czego nie rozumiesz w zdaniu ?

Czego nie rozumiesz w tym, że to wiadomo już od 2012?

PS. Nie stawiaj spacji po znaku interpunkcyjnym.

Opublikowano

cc7cc86fb91c.png Z tego co mi wiadomo słowo "Today" oznacza "Dzisiaj" no ale co ja tam wiem.

Widzę, że się dobrze uzupełniamy :D Ty mnie uczysz Polskiego ja Cię Angielskiego hehe

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

283851406905435133463.png Z tego co mi wiadomo słowo "Today" oznacza "Dzisiaj" no ale co ja tam wiem.

Widzę, że się dobrze uzupełniamy :D Ty mnie uczysz Polskiego ja Cię Angielskiego hehe

Sprawdź posty z 2012, reasumując go2read.

Opublikowano

Jakie znowu posty z 2012 ? To jest wiadomość z dzisiaj a nie z roku 2012. Dobra skończmy ten temat bo ta rozmowa nie ma sensu. Pozdrawiam.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Jakie znowu posty z 2012 ? To jest wiadomość z dzisiaj a nie z roku 2012. Dobra skończmy ten temat bo ta rozmowa nie ma sensu. Pozdrawiam.

Ty chyba jesteś niepoważny.. Mówię od samego początku tej śmiesznej dyskusji, że Husky mówił o tym już w 2012 a ty jak pajac dajesz mi ss z dzisiaj. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Uuu Panie exModeratorze nie wolno nazywać kogoś pajacem, to grozi warnem :D widzę, że ktoś tu się dał wyprowadzić z równowagi :)
Skoro Husky tak pisał to proszę o podesłanie linka bo jakoś mi sie nie wydaję.
Poza tym co mnie obchodzą posty z 2012 roku ? Ja mówię jak jest teraz a nie co było 2 late temu :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Uuu Panie exModeratorze nie wolno nazywać kogoś pajacem, to grozi warnem :D widzę, że ktoś tu się dał wyprowadzić z równowagi :)

Skoro Husky tak pisał to proszę o podesłanie linka bo jakoś mi sie nie wydaję.

Poza tym co mnie obchodzą posty z 2012 roku ? Ja mówię jak jest teraz a nie co było 2 late temu :)

To daj mi warna i skończ pierdolenie. Drażni mnie dyskusja z zerami społecznymi, które na siłę próbują zabłysnąć pierdoląc farmazony. Zapraszam:

botoflegends.typefrag.com

oj, chyba ten Today i angielski z gimnazjum nie da tutaj rady :(

Opublikowano

hehe to w jaki sposób Ty piszesz świadczy bardziej o tym, że to Ty jesteś gimnazjalistą, nie ja :) Poza tym różnimy się tym, że ja podaje fakty a Ty brednie bez pokrycia :)

fc02fe5ba2c5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...