Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick, problem. Dam limit za pomoc.

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z pewnych przyczyn muszę zmienić swój nick na pewnej platformie w związku z czym proszę Was o pomoc w wymyśleniu nowego. Niby nie jest to nic trudnego ale mi to sprawa kłopot. Wczoraj myślałem kilka godzin i nic sensownego nie wymyśliłem. Co prawda było kilka opcji ale nie chciałem podejmować tego na szybko bo potem okaże się, że nick mi nie się spodoba czy znudzi i będę musiał nowe konto założyć. I wbijanie znowu osiągnięć i wszystkiego, to nie wchodzi w grę. Tak więc ok, napiszę co jest mi potrzebne:

Mój nick był dwuczłonowy. Miałem nick "Magiczny_Kanapek" ale jak już pisałem chcę go zmienić. Był to świetny nick, który mi się podobał i teraz próbuję wymyślić coś innego. Najlepiej coś z samym słowem "Kanapek", ponieważ tak jestem rozpoznawalny i tak mówię do mnie osoby z, którymi gram, tak się jakoś samo przyjęło, zaczęli do mnie tak mówić, więc założyłem MagicznegoKanapka. Zamiast "Magiczny" próbowałem wymyślić coś innego i korzystałem z

www.synonimy.net

ale nawet tam nie znalazłem nic co by mi przypasowało. Nick musi być taki porządny, z pierdolnięciem. Jeżeli będzie dwuczłonowy może mieć maksymalnie 8 liter, ponieważ ogólnie nie może być dłuższy niż 16 znaków, a "_Kanapek" ma już 8. Dwuczłonowy bez podłogi wygląda brzydko więc jak już pisałem, musi mieć maksymalnie 8 liter, może być krótszy. Nie może zawierać polskich znaków (ą,ę) itd. Może być jednoczłonowy ale za bardzo nie wiem co z tym kanapkiem wymyślić. Jak się uprę do mogę dać jakąś liczbę, ale wolałbym bez. To musi być raczej coś "Kanapek" nie typu "MowMiKanapek/Kanapkowy/Kanapkozera/Kanapkins" takie odpadają. Nick musi być jak już pisałem z pierdolnięciem, na pierwszy rzut oka ma być widać o co chodzi.

I co do tego słownika synonimów to różne testowałem. Cudowny, bajeczny, kolorowy, masywny, ciasny itd ale to po prostu nie pasuje. Cudowny, bajeczny, kolorowy to kojarzy mi się z czymś dziecinnym. Masywny to może być k***s, więc odpada. Ciasna to znowu cipka, więc też nie pasuje.. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.

Dam limit.

Opublikowano

Kanapek_wchuj

Ostry_Kanapek

Kanapek_Chlebowy

Kanapek_Rozkurwiacz

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

tepy_kanapek xDDD

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Proponowany nick przeze mnie - to: Krol_Milosierny

Może taki nick Ci odpowiada?

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...