Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto Teraz Otwierać paczki?

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo, czy będzie Tots MLS, ale jest IF chicakoui czy jakos tak wiec otwieraj troche srebnych, moze sie cos trafi.

Czyli narazie w Złotych Paczkach nie mam szans trafić żadnego Tots'a? ;c

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Teraz z dobrych można trafić tylko zwykłe: Ronaldo, Messi, Bale itp.

Kolorowych, oprócz tych z TOTW nie ma aktualnie w paczkach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

wiadomo kiedy beda kolorowe ?

Nie do końca. Mówi się, że w tą środę będą TOTSy z MLS, ale to nic oficjalnego i zwyczajnie może ich nie być, zobaczymy. Co do tematu, to możesz otwierać srebrne paczki, ale szanse na IF'a są bardzo małe, ja wydałem 3 miliony i kompletnie nic. Drugą opcją jest czekanie właśnie do środy, kiedy to może być niebieska drużyna, ale wiadomo, nic pewnego, a dobra srebrna drużyna tygodnia przepadnie. Jak wolisz. 

Opublikowano

Poczekaj na TOTS MLS, wtedy jest szansa, że trafisz, czy to złotego, czy to srebrnego TOTSa.

Ale nie ma 100% pewności, że będą TOTSy z MLS.

Opublikowano

Jest 100%, bo zawsze są.

Taki pewny bym nie był, bo na innych forach również piszą, że w tym roku może nie być. EA jeszcze ani słowa o nich nie powiedziało, a w przypadku innych TOTSów (tych "podstawowych" ) były już niemal pewne tydzień przed wyjściem, a i strona Ultimate'a na fb dużo o nich pisała. Ale wiadomo, może się mylę, w środę będzie wszystko jasne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...