Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Katarina

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

jakoś nie miałem okazji zobaczyc skinow katy w grze a w necie to nie to samo :P wole opinie ludzi

ktory proponujecie

-katarina z najwyższego dowództwa

-najemniczka katarina

ewentualnie jeszcze katarina piaskowej burzy

Opublikowano

Z tych, co podałeś to Katarina Piaskowej Burzy, ładny art i wygląd w grze - piasek. Widać różnicę między klasyczną a tym skinem :) Ale wstrzymałabym się na święta i kupiła Dzwoneczka.

Opublikowano

Katarina piaskowej burzy, Grałem z tym skinem i powiem ci, że jestem z niego bardzo zadowolony. :)

Opublikowano

jak dla mnie lepiej wygląda w grze katarina z najwyższego dowództwa

Ten praktycznie nic nie zmienia.

Najładniejszy to Sandstorm i Mercenary, widać różnice i to duże tak więc polecam je oba ;)

Opublikowano

Katarina piaskowej burzy. Świetny art umiejętności, a i w grze wygląda nie najgorzej. ;-)

Opublikowano

Jak dla mnie to napewno Piaskowej Burzy te 2 inne które wymieniłeś dla mnie strasznie się nie podobają.

Opublikowano

Z tych, co podałeś to Katarina Piaskowej Burzy, ładny art i wygląd w grze - piasek. Widać różnicę między klasyczną a tym skinem :) Ale wstrzymałabym się na święta i kupiła Dzwoneczka.

Popieram te słowa.

heuheu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...