Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe ikonki

skippyV33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jakie już odblokowaliście nowe ikonki do Team Builder 

Ja już mam za Maga , Fightera , Supporta ;)

post-893623-0-53482600-1406888554.jpg

Opublikowano

Mam już 2 zagrane Assasinem i jego najbardziej chciałbym mieć ale nie chce mi się 20 minut czekać na junglera i Supporta

true story 

Opublikowano

Ja od wczoraj mam już 5 bo wystarczy po 1 grze zagrać jak wcześniej się grało na danej pozycji ;]

Gówno prawda

Cytat z głownej strony lola:

By dać wam nowy powód do korzystania z Kreatora Drużyn, zaprojektowaliśmy serię ekskluzywnych ikon przywoływaczy, które będą nagrodą za dołączenie do tej kolejki. Ponieważ ekran wyboru bohatera w Kreatorze Drużyn pozwala wybrać rolę, zostaniecie nagrodzeni w zależności od tego, jak zechcecie grać. Gdy rozegracie pięć gier tą samą rolą i będzie to widoczne w kliencie gry, automatycznie odblokujecie ikonę danej roli. Oczywistym również jest, że jeśli postanowicie być wszechstronni, macie szansę odblokować wszystkie 6 ikon.

Opublikowano

Dziwny system tego jest. Przedwczoraj zagrałam 5 rozgrywek assa, nie dostałam ikonki... Pewna osoba zagrała jedną, dostała ikonkę o.O Wczoraj zagrałam jedną - dostałam ikonkę, zagrałam kolejną - następna ikonka. Na razie mam k8tivx.jpg :x

Opublikowano

a ja zagrałem juz 5 magiem i 6 asassynem i nie mam żadnej ikonki, tak w ogóle to całkiem szybko znajduję drużynę, max do 5 minut - kolejka + kompletowanie drużyny + matchmaking

Opublikowano

teraz jakis progress jest zagralem jedna i wyskoczylo mi ze ukonczylem 1 z 5 gier, wiec chyba juz randomow nie daje

Pasjonat
Opublikowano

Gówno prawda

Cytat z głownej strony lola:

By dać wam nowy powód do korzystania z Kreatora Drużyn, zaprojektowaliśmy serię ekskluzywnych ikon przywoływaczy, które będą nagrodą za dołączenie do tej kolejki. Ponieważ ekran wyboru bohatera w Kreatorze Drużyn pozwala wybrać rolę, zostaniecie nagrodzeni w zależności od tego, jak zechcecie grać. Gdy rozegracie pięć gier tą samą rolą i będzie to widoczne w kliencie gry, automatycznie odblokujecie ikonę danej roli. Oczywistym również jest, że jeśli postanowicie być wszechstronni, macie szansę odblokować wszystkie 6 ikon.

Też myślałem, że tak jest na początku- zagrałem 5 gier assasnami i potem chciałem zrobić za marksmana i jak zagrałem raz vayne to miałem 4/5

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...