Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Język

Armagedonik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I znowu was proszę o pomoc :) Jakoś tak dziwnie że tylko mi się tak dzieje xD

Otóż mam taki problem mam launchera wszystko się zaktualizowało jest po polsku na launcherze a jak klikam odtwarzaj pojawia się client angielski i jak wejdę do gry to mam wszystko po angielsku. :) nie to że sobie nie radzę z angielskim ale zawsze to po polsku łatwiej :) Prosiłbym o szybką pomoc :) Launcher mam po polsku i nastawiony jest na flagę Polski, próbowałem już zmieniać na inne i z powrotem ale nic nie dało...

Opublikowano

Jesli masz polska flage, to powinno odpalic sie po polsku. Nie instalowales zadnych modow? Kiedys mialem podobny problem, zainstalowalem 1 moda i jezyk mi sie zmienil. Usun zawartosc folderu 0.9.2.

Opublikowano

Pisz do supportu, będzie szybciej. Jak znasz dobrze angielski to pisz po angliku, szybciej odpowiadają.

Opublikowano

Dobra rozwiązałem problem jakiś mod z XVM blokuje język jeszcze nie odkryłem, który to ale jak coś będę wiedział to napiszę.

Ok znalzałem Przyczyną

Gdyby ktoś miał podobny problem to proszę o odznaczenie moda: Kolorowe komunikaty by YansenKrasen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...