Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposob na wyjscie z platyny - AoE czy assasyni

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak wyjsc z platyny? Lepiej grac typowymi magami z aoe np.ziggs czy assasynami np kata talon?

Jesteś w platynie i o to pytasz?  :O

Czyżby kolega carrował? 

Zależy od graczy z drużyny oraz od picków z enemy team... 

Opublikowano

Jakbys zagral w platynie to bys sie nie dziwil. Dzis znow spadlem bo zed poszedl na topa na fiore zrobil 0/6 po czym stwierdzil ze ona ma hacki i wyszedl z gry

Ja przed chwilą miałem tristanę, co na vayne powiedziała hakjer, bo zadała jej 800 obrażeń, PLATYNA :s

Jak masz kolege, który ogarnia supporty to polecam twitcha z huraganem, 6 hitów, i jak ktoś nie zginął z autoatacków to dobijasz z E i tyle, quadra/penta easy. ( Nie działa na dariusa full def ;s )

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Według mnie AoE. Lepiej pójść Ziggsem czy Lux żeby w tfie focusować kilka osób na raz. Jak masz rakowy team to Ty zburtujesz jedną osobę i na tym się skończy

Opublikowano

Ja przed chwilą miałem tristanę, co na vayne powiedziała hakjer, bo zadała jej 800 obrażeń, PLATYNA :s

Jak masz kolege, który ogarnia supporty to polecam twitcha z huraganem, 6 hitów, i jak ktoś nie zginął z autoatacków to dobijasz z E i tyle, quadra/penta easy. ( Nie działa na dariusa full def ;s )

Twitch z hugaranem da fak? Ściągasz każdego 6 hitów, tylko nie dariusa "full deff"? Powiem tak, jakby Twitch z hugaranem był dobry to by każdy nim grał, żeby "free elosy" zdobyć.

"Ja przed chwilą miałem...", "Ja miałem..." takie teksty mnie rozwalają xD.

Ogólnie post jakiś dziwny i śmierdzi bobem.

Opublikowano

Polecam AoE postaciami - takimi zrobisz najwięcej w teamfighcie. 

Ja polecam tristane, 703 range na 18 poziomie, odskok bądź doskok do kogoś, redukcja lifesteala, 90% na 7 sekund  ( 5 poziom Q ) łatwo wykierować tym gierkę jeśli masz conajmniej 2 itemsy.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jeśli grasz tristaną w platynie, to pozdrawiam... Ona jest dobra tylko w duo, jeśli twój partner ogarnia inne linie.

Wyjaśnienie: Tristana potrzebuje przynajmniej 3 itemów żeby kosić. Zakładając, że gry trwają średnio 25 min, a od 5 min jedna ze stron uważa się za 100% przegraną, nie jesteśmy w stanie zbudować tych itemów. Problemem jest też to, że jeśli przeciwnicy ogarniają, to nie damy rady ich zabić pod wieżą bez dobrego pomocnika.

Wniosek: tristana - tylko w duo, aby gra trwała więcej niż 20 min.

Polecam: Corki - szybko rozwala przeciwników nawet 1vs2 i możemy sami skonczyc grę do 25 min

Kog'maw - posiadając 2 itemy jest w stanie mocno burstować przeciwnego adc (większa szansa, że przeciągniemy do late) więc łatwiej wygrać grę.

Doświadczenie mi mówi, że jeśli wytrwam bez ragequitów, 3/30 i mentalnego rozemocjonowania mojego teamu do 30-35 min, to wygram gre na 90%. Problem w tym, że większość gier kończy się zbyt szybko i mamy związane ręce.

Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...