Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, często gdy gram katą otrzymuję spam ''bol report", "noob bol ban" itp. Gram na free bolu więc nie mam exploidów, i jakoś się o tego bana już trochę przestałem obawiać xD 

Ale mam do was jedno pytanie, ktoś z was faktycznie dostał bana za bola? Lub jakiś wasz znajomy ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

nie obawiaj się, nie ma mowy by RIOT miał jakikolwiek racjonalny argument poza tym, że mimo np. bycia w goldzie robisz kombo katą jak czelendżer, ale to nie Twoja wina że jesteś pro - tak im wtedy możesz powiedzieć. boluj dalej i tak będziesz bobem ^^

167161466687770313241.png

Opublikowano

nie obawiaj się, nie ma mowy by RIOT miał jakikolwiek racjonalny argument poza tym, że mimo np. bycia w goldzie robisz kombo katą jak czelendżer, ale to nie Twoja wina że jesteś pro - tak im wtedy możesz powiedzieć. boluj dalej i tak będziesz bobem ^^

umiem grać w lola ale bola używam do rankedów bo niestety szczęścia do teamow nie mam i czasami nawet bol nie pomoże jak adc idzie sam tankowac w teamfight a tank ucieka podczas gdy ty jesteś w innym miejscu ... ci ludzie każdy mecz są w stanie obrócić w porażkę ... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...