Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban streak

Slondermon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie wpaść w ban streak?

Napisałem do brudoaraba który ciągle pisał w tym swoim szmaciarskim języku na czacie i wyzywał cały nasz team pisał rzeczy typu allahu akbar itp i wyszedł z gry potem "shut the f**k up" i dostałem najprawdopodobniej za to bana na 17 meczy...

W ciągu tych 17 meczy /ignore all w pierwszych sekundach i jechanka siekanka Kappa

Wychodzę, kończy się ban, z*********e, będę mógł w końcu na /all pisać.

Włączam mecz, bez banika, na luzie, wygrana, kończy się mecz i wchodzę żeby zagrać nowy a tam co?

You have been banned for 21 matches

Nic nie pisałem.

Jak nie wpaść w ten c*****y ban streak?

Nie chcę do końca swojej gry ciągle mieć 3 wiadomości na czacie i nie mieć dostępnego /all.

Kolega wpadł w taki ban streak i teraz ma bana na 160 meczy o ile się nie mylę chociaż zagrał 1 mecz bez bana...

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Jak nie wpaść w ban streak?

Napisałem do brudoaraba który ciągle pisał w tym swoim szmaciarskim języku na czacie i wyzywał cały nasz team pisał rzeczy typu allahu akbar itp i wyszedł z gry potem "shut the f**k up" i dostałem najprawdopodobniej za to bana na 17 meczy...

W ciągu tych 17 meczy /ignore all w pierwszych sekundach i jechanka siekanka Kappa

Wychodzę, kończy się ban, z*********e, będę mógł w końcu na /all pisać.

Włączam mecz, bez banika, na luzie, wygrana, kończy się mecz i wchodzę żeby zagrać nowy a tam co?

You have been banned for 21 matches

Nic nie pisałem.

Jak nie wpaść w ten c*****y ban streak?

Nie chcę do końca swojej gry ciągle mieć 3 wiadomości na czacie i nie mieć dostępnego /all.

Kolega wpadł w taki ban streak i teraz ma bana na 160 meczy o ile się nie mylę chociaż zagrał 1 mecz bez bana...

Nie da się, oni go dają za nic. Możliwe, że jak CAŁKOWICIE nie będziesz miał reportów to nie dostaniesz ale to jest niemożliwe. Mi w supporcie napisali, że wykryto u mnie nieregulaminowe zachowanie (teemo z troll skillami i wszystkimi butami po kolei) i dostałem za to chat restricta. GG

Pozdrawiam pridestalkera który ma bana na 1000 gier + 

Opublikowano

Nie da się, oni go dają za nic. Możliwe, że jak CAŁKOWICIE nie będziesz miał reportów to nie dostaniesz ale to jest niemożliwe. Mi w supporcie napisali, że wykryto u mnie nieregulaminowe zachowanie (teemo z troll skillami i wszystkimi butami po kolei) i dostałem za to chat restricta. GG

Pozdrawiam pridestalkera który ma bana na 1000 gier + 

Cloner ma podobno na 5000 ale nie wiem czy to prawda

E6c9g1v.gif

Opublikowano

ehh k***a... to pozdro, jakieś wyjście? nowego konta raczej nie zrobię...

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...