Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem: nie można dodać konta Google w telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam tel samsung galaxy trend plus od wczoraj z rana mam problem, usunąłem swoje konto Google na którym byłem zalogowany na telefonie (juz mniejsza poco to zrobilem)
Później próbowałem się zalogować od nowa ale nie mogę ponieważ pisze ze nie można ustanowić stabilnego połączenia (korzystam z pakietu danych)
Resetowalem telefon, włączyłem u wyłączyłem synchronizację przywróciłem ustawienia fabryczne z 6 razy,

dodam jeszcze że niemożliwe jest że wpisuje błędne haslo czy coś w tym stylu, wchodzilem z komputera i wszystko ladnie smigało
PS. mam rota na telefonie, jeśli nic mi nie pomoze będę zmuszony pomęczyć się i wgrać stockowy room (czego nie chce!)
czytałem na necie i prawie wszystkim z takim problemem pomogły ustawienia fabryczne, ale mi nie pomogły, nie wiem co robic

PS. datę i godzinę mam dobrze ustawioną, pisałem na forum google ale zero pomocy, ktos tam pisał o poprawnej dacie.

Opublikowano

Konto musi widocznie być jednocześnie zalogowane na innym urządzeniu mobilnym (ja tak miałem) , dopiero po usunięciu konta nie mogłem się zalogować ponownie. Prawdopodobnie trzeba będzie wejść na google.play na kompie i tam usunąć jakoś urządzenia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...